2013-06-28 19:54:03
Φωτογραφία για ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΓΙΑ ΝΕΪΜΑΡ Ο ΜΕΣΙ ΚΑΙ... ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΪΦ!
Ο Λιονέλ Μέσι ανυπομονεί να αγωνιστεί στην ίδια ομάδα με τον Νεϊμάρ και… απαντάει στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιόχαν Κρόιφ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Το εγκώμιο του Νεϊμάρ έπλεξε ο Λιονέλ Μέσι, απαντώντας έμμεσα στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιόχαν Κρόιφ, στις οποίες ανέφερε πως θα είναι δύσκολο να συνυπάρξουν οι δύο ποδοσφαιριστές στην 11άδα της Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός επιθετικός ανέφερε πως ο Νεϊμάρ μπορεί να βοηθήσει τους Καταλανούς και ότι θα ταιριάξει στο σύστημα της ομάδας.

«Ξέρω πως ο Νεϊμάρ είναι φοβερός παίκτης, που μπορεί να προσφέρει πολλά στην Μπαρτσελόνα. Με τη βοήθεια του Θεού, θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί στην Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα όσα έκανε στην Βραζιλία».

Όσον αφορά το νέο ξεκίνημα του πρώην προπονητή του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν και το αν μπορεί η ομάδα του να κοντράρει τον γερμανικό σύλλογο ανέφερε:


«Ο Γκουαρντιόλα θα κάνει την Μπάγερν πιο δυνατή. Πάντα είναι δύσκολο να κατακτήσεις το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο στόχος μας είναι να κερδίζουνε τα πάντα και να πετυχαίνουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι δουλεύουμε στην Μπαρτσελόνα».

Ο 26χρονος επιθετικός των «Μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενη γερμανικής κυριαρχίας στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως το μέλλον θα είναι δύσκολο για όλους.

«Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Ξέρω όμως ότι η Γερμανία έχει ιστορία με καλές ομάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολη για οποιονδήποτε, ανεξάρτητα απ’ το αν είναι Γερμανός ή Ισπανός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ