2013-06-28 19:40:08
Φωτογραφία για ΜΠΟΝΟΒΑΣ : ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Το... «μηχανάκι» της μεσαίας γραμμής των παλαίμαχων του Ολυμπιακού επιστρέφει αύριο σε… πάτρια εδάφη.

Η καταγωγή του είναι από τα Ιωάννινα και ο Ανδρέας Μπονόβας είναι διπλά χαρούμενος που θα επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα του και μάλιστα θα δώσει φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο «Μπονέ» ήταν ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει για το αυριανό φιλικό που θα δώσουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην πόλη της Πρέβεζας, για να ενισχύσουν το σωματείο ατόμων με αναπηρία «Η Ελπίδα».

Η παλιά μορφή των ερυθρόλευκων μίλησε στον «Γαύρο» για τον αγώνα με τους παλαιμάχους της Πρέβεζας και τόνισε πόσο χαρούμενος και περήφανος είναι ο ίδιος αλλά και η οικογένεια του Ολυμπιακού, που τιμούν και βοηθάνε τους συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη όσο κανείς άλλος, στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύει η χώρα μας.

Έτσι, λοιπόν, ο Ανδρέας Μπονόβας ανέφερε για το παιχνίδι: «Είναι τιμή μας που συμμετέχουμε σε φιλανθρωπικούς αγώνες και βοηθάμε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.


Και εμείς σαν βετεράνοι της ομάδας, αλλά και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, είμαι περήφανοι που επιτελούμε τέτοιο φιλανθρωπικό έργο», δήλωσε αρχικά ο Μπονόβας για να συνεχίσει:

«Εγώ από τη μεριά μου είναι διπλά χαρούμενος για αυτό το φιλικό παιχνίδι στην ηπειρωτική πόλη.

Η καταγωγή μου είναι από τα Ιωάννινα και όπως καταλαβαίνετε είμαι συγκινημένος, καθώς το παιχνίδι ουσιαστικά πραγματοποιείται στην ιδιαίτερη πατρίδα μου», κατέληξε.

Ο Μπονόβας συνέχισε, λέγοντας: «Θα είναι μία πολύ καλή και υπέροχη εκδρομή και η παρουσία μας θα δώσει χαρά στην πόλη της Πρέβεζας, προσφέροντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα και να έρθουν να μας παρακολουθήσουν στο γήπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Jukebox tweak update v1.6.3
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Jukebox tweak update v1.6.3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ