2012-04-05 21:59:15
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ Η ΒΕΡΝΤΕΡ, ΑΛΛΑ...
Ο Ράφικ Τζιμπούρ αρέσει στη Βέρντερ, αλλά, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr", οι Γερμανοί δεν μπορούν να πληρώσουν πολλά λεφτά με δεδομένη την οικονομική πολιτική που έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν.

Το δημοσίευμα θεωρεί ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η πρόσφατη δήλωση του Τζιμπούρ σε γαλλόφωνη ιστοσελίδα περί προτίμησης και στην Μπουντεσλίγκα, αφού ο Γαλλοαλγερινός έχει πάρει τα μηνύματα του… Ξέρει πως αρέσει πολύ στους ανθρώπους της Βρέμης, όμως επίσης γνωρίζει καλά πως αυτή δεν έχει τα χρήματα για να κάνει μία τέτοια μεταγραφή. Διότι ο Ολυμπιακός θα ζητήσει αρκετά για να τον παραχωρήσει και οι Βρεμέζοι ναι μεν θέλουν, ναι μεν ενδιαφέρονται, όμως ως εκεί, από τη στιγμή που δεν διαθέτουν τα χρήματα Οσο για τη Γαλλία, η Λιλ φαίνεται να είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον Τζιμπούρ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας τον έχουν δει σε αρκετά ματς και έχουν καταλήξει πως είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών για τον οποίο, ενδεχομένως, θα πρέπει να κινηθούν το προσεχές καλοκαίρι.

Από κει και πέρα, η Μαρσέιγ έχει κάνει και αυτή το «τσέκινγκ» του παίκτη και όλα είναι ανοιχτά και στην περίπτωση των Μασσαλών. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ