2013-06-28 12:41:33
Φωτογραφία για Άφαντος ο RAMBO Κόλα
Ο νούμερο ένα καταζητούμενος στην Ελλάδα ο Μάρκο Κόλα από την γειτονική μας Αλβανία παραμένει ασύλληπτος εδώ και αρκετό καιρό. Ο Κόλα μαζί με τους συντρόφους του, φαίνονται να ξεφεύγουν άνετα... από τους αστυνομικά μπλόκα, και δεν διστάζουν να πυροβολήσουν για να ξεφύγουν.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως ο Κόλα και η παρέα του, έχουν τέτοιες αντοχές στις καιρικές συνθήκες του καλοκαιριού, όταν επί τρία χρόνια και κάτι ήταν έγκλειστοι στις φυλακές Τρικάλων

Οι σχεδιασμοί της αστυνομίας αποδεικνύονται άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Στην "αντίπερα όχθη" οι Αλβανοί δραπέτες, με αρχηγό τον Κόλα, αναζητούν τρόπους διαφυγής για την Αλβανία.

Στην Ελλάδα, το κλίμα γι΄αυτούς δεν του σηκώνει άλλο, οι δύο θάνατοι νέων ανθρώπων από τη κάννη του Καλάσνικοφ δεν σηκώνει καμιά δικαιολογία.

Οι Αλβανοί δραπέτες των Τρικάλων φαίνονται να είναι καλά πληροφορημένοι για τον γεωγραφικό χώρο της Ελλάδος.


Τα ερωτήματα πολλά αν τους βοηθούν κι άλλοι Αλβανοί που βρίσκονται στη χώρα μας και ναι, από που;

Οι δραπέτες των Τρικάλων δεν πρόκειται να παραδοθούν στην αστυνομία, όπως είχε γίνει και στην περιοχή του Βύρωνα πριν λίγα χρόνια.

Ο Μάρκο Κόλα σε παλαιότερη κατάθεσή του είχε πει στους αστυνομικούς ότι στην Αλβανία έχει προσωπική βεντέτα με άλλους Αλβανούς που θέλουν να τον σκοτώσουν.

"Πυροβολώ τους αστυνομικούς για να ξεφύγω... και να τους αποτρέψω να με ακουλουθήσουν." Στη συνέχεια έλεγε, "πυροβολώ τα αυτοκίνητα (της αστυνομίας) και όχι για να σκοτώσω.

Δεν είχα σκοπό να σκοτώσω.. ούτε να τραυματίσω κάποιον αστυνομικό. Αν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο, θα το έκανα.. γιατί είμαι καλός στο σημάδι."

Με αυτά τα λόγια ο Αλβανός δραπέτης ίσως να ενήργησε και το βράδυ στο Δίστομο Βοιωτίας, πυροβολώντας το αυτοκίνητο της αστυνομίας, με αποτέλεσμα ένας 37χρονος αστυνομικός να χτυπηθεί στο πόδι και να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Στα Ίσθμια πριν λίγο καιρό, οι ίδιοι Αλβανοί δραπέτες πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, να εξοστρακίσει μια σφαίρα, να τρυπήσει τον προφυλακτήρα του ενός διερχόμενου αυτοκινήτου, και στη συνέχεια να χτυπήσει το ζωτικό όργανο μιας 25χρονης κοπέλας.

Λίγα λεπτά αργότερα.. η 25χρονη έχανε τη ζωή της, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Οι Αλβανοί δραπέτες ξέρουν καλά ό,τι αν τους πιάσουν οι αστυνομικοί θα φάνε την υπόλοιπη ζωή τους μέσα στην φυλακή.

trikalaweb.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ