2013-06-28 12:24:58
Φωτογραφία για Κύκλωμα εκβιαστών με έντονο «άρωμα» Κρήτης
Ένας άνδρας από χωριό του Δήμου Αρχανών και μία γυναίκα από την Ιεράπετρα προσήχθησαν και έδωσαν κατάθεση στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας που διεξάγει τους τελευταίους μήνες το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής... για την εξιχνίαση βομβιστικών επιθέσεων στην Αθήνα με κορυφαία την έκρηξη δέματος- βόμβα σε βάρος τού 40χρονου Ηρακλειώτη ξενοδόχου Αθηναγόρα Ανδριαδάκη το περασμένο καλοκαίρι στη Βουλιαγμένη.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα «Πατρίς» ότι η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και στην φάση αυτή γίνονται συντονισμένες επιχειρήσεις προσαγωγών σε Αθήνα και Κρήτη συνδέεται πιθανότατα με τον προφυλακισμένο σήμερα πολύ γνωστό μεγάλο επιχειρηματία, ο οποίος με βάση τα στοιχεία των διωκτικών Αρχών φέρεται να ήταν ο εντολέας των βομβιστικών επιθέσεων!

Οι Αρχές εκτός από την βομβιστική επίθεση σε βάρος του 40χρονου, διερευνούν το ενδεχόμενο να υπάρχει διασύνδεση και με άλλες βομβιστικές επιθέσεις που είχαν σημειωθεί ακόμα και σε βάρος κρατικών λειτουργών.


Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι στην διάρκεια της πολύμηνης έρευνας για την υπόθεση, αναλύθηκε μεγάλος όγκος τηλεφωνικών επαφών των υπό παρακολούθηση ατόμων με αποτέλεσμα να προκύψουν σημαντικά στοιχεία που διεύρυναν το πλαίσιο των ερευνών.

Πάντως το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας διαρρέει ότι οι προσαγωγές θα συνεχιστούν και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Η εμπλοκή των δύο προσώπων από την Κρήτη προέκυψε από τις τηλεφωνικές συνομιλίες.

πηγή: εφημερίδα Πατρίς Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ