2013-06-28 11:48:14
Φωτογραφία για ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΣΕ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ... ΡΕΑΛ!
Τα καλύτερα λόγια είπε στον Μόργκαν Αμαλφιτανό ο Μοντέστο για τον Ολυμπιακό, αναφέροντάς του μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για τη... Ρεάλ της Ελλάδας!

Ο Κορσικανός μεσοαμυντικός μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τους ερυθρόλευκους ωστόσο έχει μόνο τα καλύτερα να θυμάται από το Θρύλο. Χθες μάλιστα αποχώρησε από την Ελλάαδα, προηγουμένως όμως είχε φροντίσει να… στάξει μέλι για την πρώην –πλέον- ομάδα του, όταν ρωτήθηκε από τον Αμαλφιτανό σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, σύμφωνα με τη «Sportday».

«Μην το σκέφτεσαι καθόλου, όλα στον Ολυμπιακό είναι τέλεια. Η ομάδα παίρνει τίτλους, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και παρά την κρίση στην Ελλάδα, εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Η Ελλάδα είναι καταπληκτική χώρα. Εγώ και η οικογένειά μου δεν θέλαμε ποτέ να φύγουμε από εδώ. Ο κόσμος είναι καλός, θα περάσεις όμορφα στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Μοντέστο, για να προσθέσει πως:

«Είναι ωραίοι άνθρωποι. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι καταπληκτικός. Αυτά που θα ζήσεις στο Καραϊσκάκης, δεν τα έχεις φανταστεί. Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα που δημιουργείται, η ώθηση που δίνουν στην ομάδα. Για να καταλάβεις τα μέγεθος του Ολυμπιακού, είναι η Ρεάλ της Ελλάδας. Με όλα όσα έχει αυτός ο σύλλογος. Για τέτοιο κλαμπ σου μιλάω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ