2013-06-28 01:54:03
Φωτογραφία για «Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή» ανέφερε ο Άδ. Γεωργιάδης
Με τη διαβεβαίωση ότι η πόρτα του γραφείου του «θα είναι ανοιχτή για όλους» απάντησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε ερώτηση σχετικά με... την απόφασή του να κατέβει στην είσοδο του υπουργείου, όπου διαδήλωναν εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και να τους καλέσει προκειμένου να ακούσει τα αιτήματά τους. Όπως είπε, «το υπουργείο δεν ανήκει σε μένα. Ανήκει στους πολίτες και όσους διαμαρτύρονται, και έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται. Δεν υπάρχουν αποκλεισμοί».

Μιλώντας μετά από την επίσκεψή του στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να αιφνιδιάσει κανέναν. «Όσα πρέπει να κάνουμε θα τα κάνουμε, αλλά όλα μπορούν να γίνουν πιο ανθρώπινα αν μπορούμε να βρούμε τις βέλτιστες κοινές λύσεις», τόνισε.

Ερωτηθείς για το αν θα θιγούν οι αδύναμοι πολίτες λόγω του ελλείμματος του ΕΟΠΥΥ, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «δεν θα πρέπει να ανησυχεί κανένας από τους ασφαλισμένους του Οργανισμού» και πρόσθεσε ότι «το έλλειμμα θα καλυφθεί με άλλους τρόπους και όχι από τους ασφαλισμένους».
eklogika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ