2013-06-28 00:02:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Πανηγυρική εκδήλωση για την Ανακύκλωση στην Eγλυκάδα
Με μια πανηγυρική εκδήλωση στην πλατεία της Εγλυκάδας (Νέες Εργατικές Κατοικίες Εγλυκάδας) έκλεισε χθες, Τετάρτη το βράδυ, η πρώτη φάση της εκστρατείας για την Ανακύκλωση που πραγματοποιεί ο Δήμος Πατρέων και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Καθαριότητας.

Πριν την εκδήλωση μέλη του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου μοίρασαν στα νοικοκυριά της περιοχής περισσότερες από 3.000 τσάντες ανακύκλωσης με ενημερωτικό υλικό.

Στις 9 το βράδυ στην πλατεία της Εγλυκάδας, παρόντος του Δημάρχου Πατρέων, Γιάννη Δημαρά, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Αχιλλέα Γεωργακόπουλου, δημοτικών συμβούλων και πλήθους δημοτών, δόθηκε χορευτική παράσταση από τα 12 Τμήματα του Χορευτικού του Δήμου και από Ρώσικο Χορευτικό συγκρότημα που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πάτρα.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος κ. Δημαράς ευχαρίστησε τα μέλη του Χορευτικού και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην πρώτη φάση της εκστρατείας για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με Ανακύκλωση και υπογράμμισε τα οφέλη, για την πόλη και τους δημότες, από τους στόχους που επιδιώκει ο Δήμος μέσω αυτής. Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος κ. Γεωργακόπουλος ευχαρίστησε κι αυτός όλους για τη συμμετοχή τους κι έδωσε ραντεβού το Σεπτέμβριο οπότε είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η δεύτερη φάση της δράσης.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ