2013-06-27 21:17:07
Φωτογραφία για «Eλάτε μέσα», είπε ο Άδωνις στους πρώτους διαδηλωτές που συνάντησε στο υπ. Υγείας
Κατέβηκε στην είσοδο και έγνεψε στους διαδηλωτές - Τους είπε ότι θα ακολουθήσει «μνημονιακή πολιτική γιατί αυτή είναι η δέσμευση του κράτους» και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί κάποια θέματα Στο γραφείο του για να συνομιλήσουν κάλεσε ο νέος υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης τους πρώτους διαδηλωτές που συνάντησε έξω από το υπουργείο.

Ο κ. Γεωργιάδης κατέβηκε στην είσοδο και έγνεψε στους διαδηλωτές προτρέποντάς του να ανέβουν στο γραφείο του και να του μεταφέρουν τα προβλήματά τους.

Έπειτα από τη συνάντηση που είχε μαζί τους, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης τους είπε ότι θα ακολουθήσει μνημονιακή πολιτική, καθώς -όπως τόνισε- είναι δέσμευση του κράτους απέναντι στην τρόικα.

Ωστόσο, τους υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί με τους εκπροσώπους των δανειστών μας στα σημεία τα οποία είναι μείζονος σημασίας, ενώ τους είπε ότι η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή για τους συνδικαλιστές.

Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με εκπροσώπους της πολυκλινικής στην Ομόνοιας, του νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα, του Ασκληπιού Βούλας και του γενικού νοσοκομείου Πατησίων, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματά όπως συγχωνεύσεις, κλείσιμο, απολύσεις και περικοπές.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι της ιδιωτικής κλινικής Ερρίκος Ντυνάν οι οποίοι ζητούν τα δεδουλευμένα 12 μηνών.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ