2013-06-27 19:06:05
Φωτογραφία για H Γιορτή της Πεντηκοστής στον Πανορμίτη της Σύμης
Για ακόμη μία χρονιά αρκετός κόσμος ταξίδεψε και έδωσε το παρόν στην Ι.Μ. του Πανορμίτη στο νησί της Σύμης την Κυριακή της Πεντηκοστής 23/06/2013.

Οι πιστοί που επιβιβάσθηκαν από την Ρόδο για να προσκυνήσουν την χάρη του Ταξιάρχη γέμισαν ασφυκτικά τα καραβάκια που ξεκίνησαν από το Μαντράκι και με τις κόρνες τους να σφυρίζουν έφτασαν στον ιερό τούτο τόπο.

Το καμπαναριό του Μοναστηριού καλωσόρισε τους επισκέπτες που περίμεναν καρτερικά να ανάψουν το κεράκι τους και να προσευχηθούν στον Πανορμίτη ζητώντας υγεία πάνω απ’όλα για τους ίδιους και τους ανθρώπους που αγαπάνε.

Η κάμερα του www.allaksogolies.gr σας μεταφέρει με μοναδικές εικόνες το προσκύνημα και το ταξίδι των πιστών από το ένα νησί στο άλλο.

Στο Video περιλαμβάνονται το κήρυγμα του Μητροπολίτη Σύμης, εικόνες από την θαυματουργή εικόνα του Ταξιάρχη, εικόνες από το λαογραφικό Μουσείο τη Ιεράς Μονής με τα περίφημα καραβάκια που έστελναν το τάμα τους οι πιστοί από κάθε άκρη του πλανήτη και ως εκ θαύματος έφταναν στον προορισμό τους, καθώς και από τους πιστούς Ορθόδοξους Έλληνες και Ρώσους που βρέθηκαν εκεί.

allaksogolies.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Colin McRae Rally: New game AppStore
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Colin McRae Rally: New game AppStore
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ