2013-06-27 12:40:07
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ... «ΠΑΠ» Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα έχει μπει, μετά τον Βασίλη Σπανούλη και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του.

Βέβαια, ακόμα και οι ίδιοι οι Ισπανοί χαρακτηρίζουν ουτοπία το όποιο μεταγραφικό σενάριο για τον "Παπ", καθώς όπως τονίζουν, ο παίκτης σκέφτεται το ΝΒΑ.

«Η Μπάρτσα στοχεύει να καλύψει το κενό του Πιτ Μάικλ με τον Κώστα Παπανικολάου, πρωταθλητή της Ευρωλίγκας τα δύο τελευταία χρόνια με τον Ολυμπιακό. Είναι ένας νεαρός παίκτης, αλλά ώριμος και ολοκληρωμένος, με καλό σουτ εκτός παιδιάς, με καλή άμυνα και αποφασιστικότητα. Είναι μηχανή σκοραρίσματος και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα», γράφει η ιστοσελίδα "mundodeportivo.com", για να καταλήξει.

«Η άφιξή του στο Παλαού, ωστόσο, μοιάζει ουτοπική. Ο Παπανικολάου έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και θα πάει μόνο στο ΝΒΑ. Ο παίκτης θέλει να μεταπηδήσει στο αμερικανικό πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι και οι ομάδες που ενδιαφέρονται είναι οι Σαν Αντόνιο, Ντάλας και ειδικότερα η Νέα Υόρκη. Τα δικαιώματά του τα έχει το Πόρτλαντ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ