2013-06-27 12:14:12
Φωτογραφία για «Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΙΓΚΟΥΑΪΝ»
Η απόκτηση του Κάρλος Τέβες από τη Γιουβέντους, οδηγεί τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ, σύμφωνα με τον αδελφό του ποδοσφαιριστή, Νίκολας.

Από τον περασμένο Απρίλιο είχε ξεκαθαριστεί πως ένας από τους παίκτες που θα αποχωρούσαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, θα ήταν ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε αυτό, πολλές ομάδες εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τον Αργεντινό, με τη Γιουβέντους και την Άρσεναλ να μοιάζουν οι πιο… δραστήριες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η «Μεγάλη Κυρία» πριν από λίγες μέρες απέκτησε τον Κάρλος Τέβες, μια μεταγραφή που, σύμφωνα με τον Νίκολας Ιγκουαΐν, αδελφό του Γκονζάλο, σημαίνει ένα και μόνο πράγμα. «Από τη στιγμή που η Γιουβέντους απέκτησε τον Τέβες, ο δρόμος που θα ακολουθήσει ο Γκονζάλο είναι αυτός προς το Λονδίνο. Θεωρώ πως πλησιάζει στην Άρσεναλ, μετά την επιλογή των Ιταλών. Αν και υπάρχουν και άλλες ομάδες που θα ήθελαν να αποκτήσουν τον αδελφό μου, καμία δεν είναι τόσο σημαντική όσο η ομάδα του Λονδίνου», δήλωσε στην ιστοσελίδα «Todomercatoweb».

Απομένει να δούμε αν η προσφορά της Άρσεναλ θα είναι ικανοποιητική, αφού η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν… χαρίσει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν και αξιώνει συγκεκριμένο ποσό για την παραχώρησή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ