2012-04-05 20:54:07
Φωτογραφία για Ενα εκατομμύριο για σπίτι στη Σαντορίνη
Ο Μπακ Μπιουκάναν διευθύνει μια μεγάλη εταιρεία με είδη φωτισμού μοιράζοντας τον χρόνο του μεταξύ Νέας Υόρκης και Ουάσιγκτον Τον χειμώνα και την άνοιξη αξιοποιεί τα Σαββατοκύριακά του πηγαίνοντας για σκι στις Μεσοδυτικές Πολιτείες. Αυτό που του λείπει, όμως, είναι ένα σπίτι για το καλοκαίρι. Οχι στη Βόρεια Ντακότα, αλλά κάπου στο Αιγαίο. «Εχω έρθει δύο φορές στην Ελλάδα, αλλά πρόλαβα να επισκεφτώ πολλά μέρη: Κρήτη, Ιο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Μυκήνες, Αθήνα», ακούγεται από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. «Είμαι σε φάση αναζήτησης για αγορά γης και το καλύτερο που έχω είναι να κοιτάζω εξειδικευμένες πληροφορίες. Γι' αυτό και χρησιμοποίησα το GreekPropertExchange.com. Με τη γυναίκα μου συζητάμε, έτσι κι αλλιώς, το ενδεχόμενο να αποκτήσουμε ένα σπίτι στην Ελλάδα ως θερινή κατοικία».

Απ' όλα τα μέρη ποιο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες; «Νομίζω πως γνωρίζετε καλύτερα από εμένα. Θα το πω πολύ απλά: η Σαντορίνη είναι ένα από τα ομορφότερα σημεία που έχω επισκεφτεί πάνω στον πλανήτη - και πιστέψτε με, ταξιδεύω πολύ συχνά λόγω της δουλειάς».


Ο κ. Μπιουκάναν ενημερώνει κάθε τόσο τον υπολογιστή του με φωτογραφίες από υποψήφιες κατοικίες στην Ελλάδα. Με τα λεφτά που διαθέτει είναι ένας από τους ιδανικούς αγοραστές εν μέσω κρίσης. «Νομίζω ότι 600.000 - 1.000.000 δολάρια είναι ένα λογικό ποσό για να επενδύσει κανείς στην Ελλάδα». Αλλη μια ένδειξη ότι το GreekPropertyExchange.com μπορεί να λειτουργήσει σαν «ανιχνευτής συναλλάγματος» και μάλιστα στα ανώτερα εισοδήματα των Αμερικανών ή Καναδών. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έλειψαν ξαφνικά οι αντίζηλοι. «Τον επόμενο Σεπτέμβριο θα οργανώσω το πάρτι για τα 50ά μου γενέθλια σε μια βίλα της Τοσκάνης στην Ιταλία. Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο. Και ίσως ο πιο σοβαρός αντίζηλος της Ελλάδας, αν και δεν νομίζω ότι θα προδώσω το όνειρο να αποκτήσω σπίτι στη θάλασσα». 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΚΤΑΚΤΟ: 'Ενταση στο Σύνταγμα.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ: 'Ενταση στο Σύνταγμα.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ