2013-06-27 08:19:10
Φωτογραφία για Πύργος: Στις 1 και 2 Ιουλίου οι δημοπρασίες για καντίνες και ξαπλώστρες!
Δύο διαφορετικές δημοπρασίες θα διεξαγάγει ο δήμος του Πύργου προκειμένου να μισθώσει τους χώρους αιγιαλού και παραλίας για την τοποθέτηση ξαπλωστρών – ομπρελών και καντινών στα όρια της διοικητικής του περιφέρειας.

Οι πλειοδοτικές προφορικές δημοπρασίες για ξαπλώστρες και για καντίνες ωπρόκειται να γίνουν στις 1 και 2 Ιουλίου αντίστοιχα με ώρα έναρξης, σύμφωνα με την ανακοίνωση τις 9 το πρωί, στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου στο Πολύκεντρο. Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν στη δημοπρασία θα πρέπει να καταθέσουν δικαιολογητικά τα οποία θα πρέπει να υποβληθούν σε φάκελο με την ένδειξη «Δικαιολογητικά συμμετοχής στη δημοπρασία για την εκμίσθωση αιγιαλού και παραλίας για τοποθέτηση ξαπλωστρών (ή καντινών αντίστοιχα)» και θα κατατεθούν στον Δήμο Πύργου (στο γραφείο πρωτοκόλλου) το αργότερο έως δύο εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της κάθε δημοπρασίας.


Συγκεκριμένα για τη δημοπρασία που αφορά τις ξαπλώστρες τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ενώ για τις καντίνες τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουνίου. Να σημειωθεί τέλος πως οι χώροι που έχει επιλέξει φέτος ο δήμος του Πύργου για την τοποθέτηση ξαπλωστρών και καντινών είναι στις περιοχές Λεβεντοχώρι, Κατάκολο (θέση Πλάκες), Σκουροχώρι (θέση Καβούρι), Γρανιτσέικα (θέση Καβούρι), Γρανιτσέικα (θέση Αντλιοστάσιο), Άγιος Ηλίας, Σπιάντζα, Σπιάντζα (θέση Αγία Παρασκευή), Σαρακίνα, Άγιος Ιωάννης (θέση Λέτρινα) και Ανεμοχώρι.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟY-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ