2013-06-27 06:12:03
Φωτογραφία για Ο Άκης Πετρετζίκης πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια καμπάνια! Διαβάστε τι θα διαφημίζει!
Από το ξεκίνημά του, ο Άκης Πετρετζίκης φαινόταν ότι έχει...κάτι! Εκτός από τη νίκη του στο "Master Chef", καθιερώθηκε και στο "Πρωινο mou" και πλέον οι τηλεθεατές δείχνουν ξεκάθαρα στο πρόσωπό του, την προτίμηση για τις γευστικές προτάσεις!

Τώρα, λοιπόν και μετά την πρώτη του συμμετοχή σε μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, έρχεται κάτι πολύ πιο μεγάλο για τον Άκη! Μία διαφήμιση που θα κάνει παγκόσμια καμπάνια και αφορά σε κάποιο ιατρικό προϊόν! Πολύ σύντομα θα το δούμε στον αέρα...!

Η επιτυχία της καμπάνιας ήταν τέτοια ώστε αποφασίστηκε από την εταιρεία να κυκλοφορήσει η διαφήμιση πρώτα σε Αυστρία, Ελβετία και Γερμανία, μετά σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα, η φωνή του Άκη πρόκειται να ντουμπλαριστεί στην γλώσσα της κάθε χώρας που θα παίζεται η διαφήμιση" όπως μάθαμε από το site της Φαίης Σκορδά!

Καθόλη την διάρκεια του διαφημιστικού σποτ θα αναγράφεται στο πάνω μέρος της οθόνης το όνομα του αγαπημένου μας σεφ με την ιδιότητά του. Είναι πρώτη φορά που ένας Έλληνας σεφ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστική καμπάνια παγκόσμιου βεληνεκούς. Να του ευχηθουμε τα καλύτερα!
zxappit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ