2013-06-26 22:27:12
Φωτογραφία για H Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας για τη στέγαση του 2ου ειδικού σχολείου και του 2ου ειδικού νηπιαγωγείου
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» παρακαλεί τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας να φέρει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα «της στέγασης του 2ου ειδικού σχολείου και του 2ου ειδικού νηπιαγωγείου».

Το 2ο ειδικό σχολείο μαζί με το 2ο ειδικό νηπιαγωγείο στεγάζονται σε ένα χώρο που είναι ακατάλληλος, δεν είναι διαμορφωμένος σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών, δεν έχει προαύλιο να πάνε τα παιδιά να παίξουν και επιπλέον ο Δήμος δηλαδή οι πατρινοί πληρώνουν και 1500€ ενοίκιο. Εδώ και δύο χρόνια δεν προχωρούν οι αναγκαίες μετατροπές και προσαρμογές στο σχολειό στην Γούβα τέρμα Νόρμαν, που θα μπορούσε να είναι ένας ιδανικός χώρος για την στέγαση του 2ου ειδικού σχολείου και του 2ου ειδικού νηπιαγωγείου.

Έχουμε μπροστά μας δύο μήνες μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να πάρει απόφαση, για να προχωρήσουν όλες εκείνες οι ενέργειες για να έχουν τα παιδιά μας ένα σχολειό αντίστοιχο αυτού που δικαιούνται.

Καμία δικαιολογία οικονομική δεν υπάρχει, για 2 χρόνια ο Δήμος πλήρωσε 36.000€ σε ενοίκια. Mε υποπολλαπλάσια χρήματα θα γινόντουσαν όλες οι απαραίτητες μετατροπές και προσαρμογές και θα είχαμε ένα τέλειο σχολείο.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ‘ΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ