2013-06-26 17:14:25
Φωτογραφία για Ο... ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΡΟΪΦ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΣΙ!
Ο… κακός χαμός έγινε στην Βαρκελώνη μετά τη δήλωση του Γιόχαν Κρόιφ ότι θα μπορούσε η Μπαρτσελόνα να πουλήσει τον Μέσι από την στιγμή που πήρε τον Νεϊμάρ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Άμεση ήταν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", η αντίδραση των οπαδών της Μπαρτσελόνα μετά τη δήλωση του Κρόιφ ότι θα σκεφτόταν να πουλήσει τον Μέσι αφού πλέον υπάρχει ο Νεϊμάρ στο ρόστερ της ομάδας.

Η καταλανική ιστοσελίδα «sport.es»… ρώτησε τους οπαδούς αν συμφωνούν με αυτή την άποψη. Οι 9 στους 10 όχι μόνο εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά το έκαναν και με έντονο τρόπο.

Μάλιστα ένα από τα σχόλια που γράφτηκαν ήταν: «Το να θέλεις να πουλήσεις τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, είναι τουλάχιστον ανόητο».

Αυτό, όμως που ανέφεραν όλοι στα σχόλια τους, ήταν ότι ο Μέσι είναι η Μπαρτσελόνα και δεν θα αποχωρήσει ποτέ από τους «μπλαουγκράνα».

Αυτά συμβαίνουν όταν σκέφτεται κάποιος, ακόμη κι αν αυτός είναι ο μεγάλος Γιόχαν Κρόιφ, ότι υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να φύγει από την Μπαρτσελόνα ο Μέσι...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ