2013-06-26 14:55:37
Φωτογραφία για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΥΜΠΕΡΤΑ!
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το βράδυ τη Μαριάννα Λυμπερτά στο Μεσογειακό Χωριό.

Η 34χρονη πρωταθλήτρια της κολύμβησης είχε τα γενέθλια της και όλοι οι άνθρωποι της κολυμβητικής ομάδας την αιφνιδίασαν, διοργανώνοντας μια μικρή γιορτή από την οποία δεν έλειπε η καθιερωμένη τούρτα.

Εκεί ήταν ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κατσαρός, οι προπονητές Νίκος Κραουνάκης, Μάρκος Μανταλούφας και Αλέξανδρος Νικολόπουλος και όλοι οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες.

Αφού της τραγούδησαν το «χρόνια πολλά», έσβησε τα κεράκια μέσα σε γενικό χειροκρότημα. Το κλίμα ήταν χαρούμενο λόγω και των επιτυχιών που είχαν οι Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες κατακτώντας 12 μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγωνες, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στο τέλος η Λυμπερτά αφού τους ευχαρίστησε όλους για την πολύ όμορφη έκπληξη, ευχήθηκε στους συναθλητές της να φτάσουν στην ηλικία της και να συμμετέχουν ακόμα σε Μεσογειακούς. Θυμήθηκε μάλιστα ότι πριν από οκτώ χρόνια στην Αλμερία, τα γενέθλια της είχαν πέσει ξανά κατά τη διάρκεια των Μεσογειακών Αγώνων, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

* Εμείς να ευχηθούμε στην κολυμβήτρια του Ολυμπιακού μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ