2013-06-26 11:08:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης σχολιάζει το κόστος κλεισίματος της ΕΡΤ
Δημοσιογράφοι της πρώην ΕΡΤ διαλαλούν ότι το κλείσιμο που επεβλήθη θα κοστίσει 300 με 500 εκατομμύρια ευρώ,με ανάλογη επιβάρυνση των Ασφαλιστικών Ταμείων.

Καταρχάς προσέξτε τον υπολογισμό!

300 με 500 εκατομμύρια ευρώ.Και για δραχμές να μιλάγαμε θα αποφεύγαμε το άνοιγμα αυτό,αλλά τι είναι γι αυτούς τα 200 εκατομμύρια ευρώ?

Εκτός από αυτό, εγώ απλά παρατηρώ ότι ο ετήσιος της ΕΡΤ προϋπολογισμός για παροχές προσωπικού και άλλες δαπάνες λειτουργικές,που κατά τους ελεγκτές της Δημόσιας Διοίκησης άλλες είναι υπερβολικές και άλλες εικονικές,υπερβαίνει το ένεκα του κλεισίματος υψηλό κατά τους ίδιους τους δημοσιογράφους κόστος.

Οπότε? Καλά κάνουν και το κλείνουν το μαγαζί.

Μεγάλο το κόστος? Μεγάλο. Το πληρώνεις μια και καλή και τελειώνεις εκεί.

Το ξαναστήνεις από την αρχή, σε βάση ορθολογική, να δουλεύουν λίγοι και καλοί, με προσλήψεις αξιοκρατικές και όχι ρουσφετολογικές και, βεβαίως, με αμοιβές όχι εξοφθάλμως προκλητικές.

Ως τότε καλύτερα μαύρο,μήπως και ο αποκλειστικά αρμόδιος Υπουργός, κατά την προτροπή του Πρωθυπουργού, πιάσει από τα κέρατα της ΕΡΤ τον ταύρο και δώσει τη σωστή τη λύση, αφού οι πάντες για την αναδιάρθρωση συμφωνούν, ας κάνουν πως τάχα διαφωνούν.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ