2013-06-26 10:35:52
Φωτογραφία για Πάτρα: Σήμερα Αλαβάνος, αύριο Κουτσούμπας
Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα ο Αλέκος Αλαβάνος, ενώ αύριο την αχαΐκή πρωτεύουσα θα επισκεφθεί για πρώτη φορά ο νέος Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Αλέκος Αλαβάνος σήμερα το απόγευμα στις 6, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης θα δώσει συνέντευξη τύπου και στις 18.30 θα ακολουθήσει η εκδήλωση του Σχεδίου Β με τίτλο: "Μετά το Μαύρο-Πρόταση διεξόδου από την κρίση".

Η σκυτάλη αύριο θα περάσει στο ΚΚΕ και στον νέο Γ.Γ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος θα μιλήσει στην πλατεία Γεωργίου αύριο το απόγευμα, στις 8.30 μ.μ.

Μάλιστα για την καλύτερη οργάνωση της επίσκεψης ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε εργαζομένους, νέους, σνέργους, συνταξιούχους, για να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση.

Μάλιστα το Σαββατοκύριακο για την καλύτερη επιτυχία της συγκέντρωσης, στελέχη του ΚΚΕ περιόδευσαν στην ευρύτερεη περιοχή της πεδινής Αχαΐας και μίλησαν σε καφενεία, χώρους δουλειάς κ.α., εξηγώντας τις θέσεις του κόμματος.

Επίσης τον κ. Κουτσούμπα θα συναντήσει αύριο αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ΕΒΟ Αιγίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ