2013-06-26 00:56:04
Φωτογραφία για Κραυγή Θεσσαλού πατέρα: Το παιδί μου ζει σε σπίτι οργίων με δικαστική απόφαση
"Αφού μετέτρεψε το σπίτι μας σε χώρο οργίων και ομαδικού sex, η πρώην σύζυγός μου εγκατέλειψε εμένα και την κόρη μας για τέσσερις μήνες. Βγάλαμε άμεσα το διαζύγιο μετά απόέγγραφη δήλωσή της ότι επιθυμεί να χωρίσει, ώστε να ικανοποιεί ελεύθερα τις συξουαλικές της ορέξεις με πολλαπλούς συντρόφους, χωρίς τη δέσμευση του γάμου".

Αυτά δήλωσε σε συνάντηση του Συλλόγου Για την Ανδρική και Πατρική Αξιοπρέπεια, 30χρονος πατέρας από Θεσσαλική πόλη, συγκλονισμένος από την αποκάλυψη πως η πρώην σύζυγός του είχε κατά το τελευταίο εξάμηνο πριν χωρίσουν πενήντα τρεις (53) συνολικά σεξουαλικούς συντρόφους, οι περιπτύξεις με τους οποίους γίνονταν κατά τις ώρες που ο δύστυχος πατέρας εργαζόταν σκληρά για να εξασφαλίσει το ψωμί του 6χρονου παιδιού του, που κατά τη διάρκεια αυτών των πράξεων τελούσε υπό εγκλεισμό στο δωμάτιό του.

Μετά την αποκάλυψη αυτή η "καταπιεσμένη" μητέρα έφυγε από τό σπίτι της οικογένειας και ο πατέρας γι' αρκετούς μήνες μεγάλωνε μόνος το κορίτσι, μέχρι την ημέρα που Θεσσαλικό Δικαστήριο αποφάσισε να εκχωρήσει την επιμέλεια στη "στοργική" μητέρα με το αιτιολογικό πως "είναι η πιο κατάλληλη για την ομαλή ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού, καθώς και για την εμφύσηση ηθικών αρχών στο εξάχρονο κορίτσι".


Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Δικαιοσύνη για την απόφαση αυτή, καθώς και για όλες τις παρόμοιες δικαστικές αποφάσεις που πετούν τον πατέρα στο καλάθι των αχρήστων, καθιστώντας τον γονιό Β' Κατηγορίας και που συμβάλλουν ουσιαστικά στη γονική αποξένωση του παιδιού από τον Πατέρα.

Μην κλείνετε τα μάτια απέναντι στην αλήθεια.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ

Να ξέρουν όλοι αυτοί πως δε θα σταματήσουμε να μιλάμε και να στηρίζουμε κάθε αδικημένο γονιό.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

sygapavolou.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ