2013-06-25 23:55:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Διαμαρτυρία του Eμπορικού Συλλόγου στο κτίριο του OAEE
Την Τετάρτη 26/6/2013 και από ώρα 7:00 έως 9:00 το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.&Ε.Σ.Π. θα προβεί σε συγκέντρωση στο Κεντρικό κτίριο του ΟΑΕΕ (Κορίνθου 175) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πλήρη απαξίωση και υποβάθμιση του ασφαλιστικού μας φορέα.

Την ίδια ώρα που το 60% των ασφαλισμένων δεν μπορούν να καταβάλουν τις είδη υψηλές εισφορές , αντί ο ΟΑΕΕ να δώσει την δυνατότητα καταβολής μειώνοντας τα ασφάλιστρα, αντιθέτως την τελευταία τριετία προχώρησε σε αυξήσεις, και μείωσε σημαντικά τις υπηρεσίες του στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και πετσόκοψε τις συντάξεις των ασφαλισμένων του.

Αντί να παγώσει κατά το διάστημα της κρίσης 2009-2012 τις οφειλές των ασφαλισμένων και να προβεί σε ουσιαστικές ρυθμίσεις (96 δόσεις)προτιμά να μην εισπράξει και να υπάρχουν χιλιάδες κυρίως μ.μεσαίοι ανασφάλιστοι τους οποίους να διώκει ποινικά χειροτερεύοντας την όλη κατάσταση.


Από έναν ασφαλιστικό φορέα που καλεί για επανεξέταση ανάπηρους χωρίς μέλη (πόδια ή χέρια) για να εξετάσει μήπως και ξαναφύτρωσαν ένα συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα….

Ότι ο ασφαλιστικός μας φορέας δεν έχει καμία τύχη διότι οι κύριοι πολιτικοί που των μετέτρεψαν σε πολιτικό παραμάγαζο τους το μόνο που κατάφεραν είναι να ταλαιπωρούν και να διώκουν καθημερινά τον επιχειρηματικό κόσμο.

Οι κύριοι των διοικήσεων την ίδια ώρα κάθονται με άνεση στις υπηρεσιακές τους πολυθρόνες και δηλώνουν ότι χάρη στις δικές τους προσπάθειες μείωσαν τις φαρμακευτικές δαπάνες του φορέα μας, χάριν του εξορθολογιμού της υπηρεσίας και της ηλεκτρονικής συναγολόγησης.

Το ότι οι μέσοι ασφαλισμένοι δεν έχουν ασφαλιστικό βιβλιάριο και κατά συνέπεια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν αναφέρεται πουθενά.

Για μια ακόμα φορά ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός κόσμος της πόλης μας νιώθει τον εμπαιγμό, την περιφρόνηση, την απαξίωση, των Κυβερνώντων και των διοικούντων του ΟΑΕΕ που έχουν με επιτυχία καταφέρει μέχρι σήμερα να αδιαφορούν κυριολεκτικά για έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς φορείς της χώρας μας.

Διεκδικούμε

• Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους.

• Επιστροφή των οφειλομένων από το «κούρεμα» των ομολόγων.

• Κεφαλαιοποίηση των οφειλομένων (πάγωμα) για 2 χρόνια (έως το 2015) ρύθμιση μελλοντικά σε πολλές δόσεις.

• Απόδοση των χρημάτων που έχουν παρακρατηθεί στους ανέργους (εμπόρους, επαγγελματίες κ.ά)

• Δημόσιος χαρακτήρας του Ασφαλιστικού φορέα.

• Εξομοίωση των συντάξεων του πρώην ΤΑΕ με το πρώην ΤΕΒΕ

• Αξιοπρεπείς συντάξεις.

• Έρευνα και παραδειγματική τιμωρία σε όσους ευθύνονται για την πορεία του ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ, ΤΑΕ, ΤΣΑ).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μάλι- Ελλάδα 0-0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μάλι- Ελλάδα 0-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ