2012-04-05 19:56:13
Φωτογραφία για ΙΒΚΟΒΙΤΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν όπως ήθελε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για 30 λεπτά, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος αλλά ο… καημός του είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος ούτε κόντρα στην Καβάλα έκανε ντεμπούτο.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, με αποτέλεσμα ο Σέρβος τεχνικός των ερυθρόλευκων, ο οποίος τον υπολόγιζε για το σημερινό ματς, να μην τον συμπεριλάβει στη 12αδα και έτσι η επάνοδος του 28χρονου φόργουορντ να πάρει… παράταση μιας εβδομάδας.

«Για μένα ήταν σημαντικό να ετοιμάσω την ομάδα και να δείξουν οι παίκτες σοβαρότητα και ότι έχουμε την ωριμότητα να διαχειριστούμε μια τέτοια επιτυχία. Είχαμε προβλήματα, αλλά είχαμε καλό έλεγχο παιχνιδιού. Μετά από μια τόσο μεγάλη αποχή, ήταν δύσκολο για την Καβάλα να ακολουθήσει. Σε αντίθεση με τα ματς με τη Σιένα που είχαμε υπομονή σε όλη τη διάρκεια, στο σημερινό δεν δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα σε όλο το παιχνίδι, αλλά δεν είναι κάτι τραγικό. Περιμένω από τους νέους παίκτες μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Παίξαμε χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες και περίμενα πολύ τον Βασιλόπουλο, αλλά είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Προβλήματα είχαν και οι Παπαδόπουλος και Ντόρσεϊ και ελπίζω να είναι έτοιμοι για την αυριανή προπόνηση και να έχουμε ετοιμοπόλεμους 16 παίκτες» τόνισε ο "Ντούντα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ