2013-06-25 13:47:07
Φωτογραφία για Le Buteur : Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΘΑ... ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΕΛΦΟΝΤΙΛ
Χθες υπήρξε δημοσίευμα σχετικά με το φιλικό που έχει προγραμματίσει η Εθνική Αλγερίας για τις 14 Αυγούστου με τη Γουϊνέα και θα γίνει στην Μπλίντα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Από αυτό το φιλικό θα παρουσιαζόταν ένα πρόβλημα για τους Αλγερινούς του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα Ελλάδας ξεκινά στις 17 Αυγούστου και υπήρχε ανοικτό το ενδεχόμενο τόσο ο Ράφικ Τζιμπούρ όσο και ο Τζαμέλ Αμπντούν να απουσιάσουν από την πρεμιέρα της Superleague.

Σύμφωνα, όμως, με αυτά που γράφει η «Le Buteur», ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς σκέφτεται να καλέσει τον Ισάκ Μπελφοντίλ, κάτι που όπως τονίζεται, θα επηρεάσει το ρόστερ της ομάδας. Ο Τζιμπούρ θα είναι αυτός που θα... «πληρώσει το μάρμαρο» και θα μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Γουϊνέα, μόνο που αυτό είναι καλό για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αλγερινός θα είναι κανονικά «παρών» στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, εφόσον ισχύει το δημοσίευμα και οι πληροφορίες των Αλγερινών.

Όσον αφορά στον Τζαμέλ Αμπντούν, ούτε αυτός είναι ένα από τα ...αγαπημένα παιδιά του Βόσνιου τεχνικού, άρα δεν θα υπάρξει καμιά απουσία για τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ