2013-06-25 12:14:05
Φωτογραφία για ΚΙΝΗΣΗ.... «ΜΑΤ» Η ΤΣΕΛΣΙ! ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΝΑΠΟΛΙ ΓΙΑ ΚΑΒΑΝΙ!
Ραδιοφωνικός σταθμός της Νάπολι έκανε γνωστό πως η Νάπολι ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για την παραχώρηση του Έντινσον Καβάνι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ο ραδιοφωνικός σταθμός "Radio Marte" αργά το βράδυ της Δευτέρας ανακοίνωσε πως η Νάπολι έκανε αποδεκτή την πρόταση της Τσέλσι, ύψους 58 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ουρουγουανό επιθετικό και πλέον το μόνο που απομένει είναι να τα βρει και ο παίκτης με τους «Μπλε» για τη μετακίνησή του στο Στάμφορντ Μπριτζ.

«Τα νέα που έχουμε από πολύ έγκυρη πηγή κάνουν λόγο ότι επήλθε συμφωνία με την Τσέλσι για τη μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι. Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή, αλλά πριν μετακινηθεί ο παίκτης επίσημα η Νάπολι θα πρέπει πρώτα να έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Ο σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του 58 εκατομμύρια ευρώ, λίγα λιγότερα δηλαδή σε σχέση με τη ρήτρα που είχε βάλει στον παίκτη η Νάπολι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Καβάνι βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στην Τσέλσι με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να πραγματοποιεί έτσι μια κίνηση ματ τη στιγμή που όλοι έβλεπαν τις Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι να διεκδικούν την υπογραφή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ