2013-06-25 10:29:54
Φωτογραφία για ''Ζεστός'' για Ολυμπιακό ο Αμαλφιτανό
Ο Μοργκάν Αμαλφιτανό δεν λέει "όχι" στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ποια είναι τα "αγκάθια" για την μεταγραφή

Το όνομα του Μοργκάν Αμαλφιτανό βρίσκεται στο προσκήνιο στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με τον ποδοσφαιριστή να παρουσιάζεται θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

"Ναι, μ' ενδιαφέρει η προοπτική να παίξω στον Ολυμπιακό. Τον ξέρω καλά τον σύλλογο, ξεκίνησε τις συζητήσεις μαζί του", φέρεται να είπε ο Μοργκάν Αμαλφιτανό στον μάνατζέρ του, όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής.

Από εκεί και πέρα ωστόσο υπάρχει δρόμος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς υπάρχουν σημαντικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Πρώτα πρώτα η συμφωνία με την Μαρσέιγ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2015. Η γαλλική ομάδα έχει υπό παραχώρηση τον παίκτη, με προτεραιότητά της να τον πουλήσει. Ήδη υπάρχει και άλλος ενδιαφερόμενος (Φούλαμ) για τον 28άχρονο ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον και τα χρήματα που λαμβάνει σε αυτό το συμβόλαιο ο Αμαλφιτανό, μόνο συμβατά με την εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι. Ο Γάλλος  εισπράττει 2,4 εκατ. ευρώ το χρόνο και σίγουρα θα πρέπει να μειώσει τις απαιτήσεις του, ώστε να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ