2013-06-25 09:20:03
Φωτογραφία για «ΝΑΙ» ΑΠΟ ΜΑΡΣΕΪΓ ΓΙΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ
Το ελεύθερο να μιλήσει με την πλευρά του Μόργκαν Αμαλφιτανό έχει πάρει ο Ολυμπιακός από τη Μαρσέιγ, η οποία παρουσιάζεται θετική στην πώληση του Γάλλου χαφ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Μαρσέιγ, στην οποία ανήκει ο Γάλλος μεσοεπιθετικού, έχει απαντήσει θετικά στους ερυθρόλευκους για την παραχώρησή του.

Οι Μασσαλοί δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν ή να δανείσουν τον 28χρονο παίκτη στον Ολυμπιακό, χωρίς μάλιστα να τοποθετηθεί κάποια μεγάλη οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια.... «αγκάθια» που πρέπει να ξεπεραστούν για να προχωρήσει η υπόθεση του Αμαλφιτανό, σύμφωνα με το "sport-fm.gr". Το πρώτο αφορά τις ετήσιες απολαβές του, οι οποίες ξεπερνούν το 1,2 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται να φτάνουν και το 1,5 εκατ. ευρώ.

Σίγουρα τα συγκεκριμένα χρήματα δεν θα τα βρει από καμία γαλλική ομάδα με τη νέα φορολογία που έχει τεθεί σε ισχύ. Από εκεί και πέρα, υπάρχει το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League (στην Νιούκαστλ αγωνίζεται ο μικρός αδελφός του Ρομέν), ενώ έχει ακουστεί και το όνομα της Νάπολι από την Ιταλία.

Οι ερυθρόλευκοι πλέον μπορούν, έχοντας την συγκατάθεση της Μαρσέιγ, να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με τον Αμαλφιτανό και τον εκπρόσωπό του, προσπαθώντας να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν με τα παραπάνω δεδομένα, σύμωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ