2013-06-24 21:40:02
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ... ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Η ανακοίνωση της Νανσί περί επαφών του Μολό με άλλη ομάδα ώστε να κλείσει η μεταγραφή του 24χρονου επιθετικού προκάλεσε φημολογία, όπως ήταν φυσικό, ότι αυτή η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός που έχει δείξει ενδιαφέρον εδώ και καιρό για τον παίκτη.

Από πλευράς ερυθρόλευκων, πάντως, δεν επιβεβαιώνόταν ότι γίνονται επαφές με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, πολύ περισσότερο δε ότι ο Μολό είναι στην Ελλάδα όπως υποψιάστηκαν κάποιοι.

Μέσα στην εβδομάδα επιστρέφουν στην Αθήνα ο Ισά και ο Μίτσελ και θα γίνει συνάντηση όλων των εμπλεκομένων στα μεταγραφικά για τις τελικές κινήσεις. Ο Ισά αναμένεται την Τρίτη και ο Μίτσελ την Τετάρτη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr". Λέγεται μάλιστα ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται τις τελευταίες μέρες με δύο σημαντικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από Ισπανία και Γαλλία, με άκρα μυστικότητα.

Δεν υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά στις επαφές που φέρεται να έχει ο Ολυμπιακός για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό της Μαρσέιγ.

Στη Γαλλία και στην Ευρώπη υπάρχει μπαράζ αναδημοσιεύσεων της πληροφορίας για τον Μαλουντά την οποία διέψευσε κατηγορηματικά ο Ολυμπιακός, ενώ νέα γαλλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τον Ντοσεβί της Βαλενσιέν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ