2013-06-24 20:04:09
Φωτογραφία για ΠΡΟΣ ΤΣΣΚΑ Ο... ΛΑΣΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!
Ο Στεφάν Λάσμε αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και όλα δείχνουν ότι αποδέχεται την μυθική προσφορά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ δεν ανταποκρίθηκε στη βελτιωμένη πρόταση της "πράσινης" ΚΑΕ, που πλησίαζε το ένα εκατ. δολάριο ετησίως. Αντ’ αυτού, ο εκπρόσωπός του εμμένει στις απαιτήσεις του που αγγίζουν το 1,5 εκατ. δολάρια το χρόνο και κρίθηκαν εξ αρχής υπέρογκες από τους "πράσινους", οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν άλλο και έτσι οι δύο πλευρές πάνε για άλλα.

Ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ φαίνεται πως προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία του έχει καταθέσει πρόταση και περιμένει.

Η πιθανή προσθήκη του Λάσμε στην ΤΣΣΚΑ πάντως φαίνεται να απομακρύνει την περίπτωση του Κάιλ Χάινς από την παρουσία του στη Μόσχα. Ο Αμερικανός των πρωταθλήτών Ευρώπης δεν έχει αποφασίσει ακόμη που θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά τα 2.000.000 δολάρια για την επόμενη διετία που του προσφέρουν οι Αγγελόπουλοι είναι η καλύτερη προσφορά που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του
. Εξελίξεις ως προς την απάντηση του Χάινς αναμένονται σύντομα * Τα γεγονότα "τρέχουν" και από μόνα τους διαψεύδουν αυτούς που... βιάστηκαν (με χαρά) να "τελειώσουν" τον Χάινς από τον Ολυμπιακό, όταν ενημέρωσε πως δε θα χρησιμοποιήσει τον τρίτο χρόνο του προβλεπόμενου συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Ευρώπης και θα συζητήσει ουσιαστικά για νέο συμβόλαιο με βάση την προσφορά που έχουν κάνει τώρα οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και παράλληλα πανηγύριζαν ότι ο Λάσμε μένει για άλλα δύο χρόνια... Βιαστήκατε πολύ μάλλον...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ