2013-06-24 19:32:05
Φωτογραφία για ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΕΣ
Στην τελική ευθεία βρίσκονται στον Ολυμπιακό αναφορικά με την απόκτηση κεντρικής, που θα αναπληρώσει τις αποχωρήσεις της Δήμητρας Γιακουμή και της Άννας Καβαθά.

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση μιας ακόμη κεντρικού βρίσκονται στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση του τμήματος του γυναικείου βόλεϊ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".

Η κατάκτηση του νταμπλ και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό και ...μάγκικο κόντρα στην ΑΕΚ, έχει βάλει τους πάντες σε εγρήγορση, αναφορικά με την διευθέτηση των όποιων εκκρεμοτήτων αφορούν την διαμόρφωση του ρόστερ, που θα παρουσιαστεί στα τάραφλεξ την επόμενη σεζόν.

Μια από αυτές αφορά την απόκτηση μιας ακόμη κεντρικής, η οποία θα πλαισιώσει τις νεοαποκτηθείσες Κατερίνα Γιώτα και Τζίνα Λαμπρούση.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας φέρονται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να έχουν καταλήξει στις περιπτώσεις των Μαρίας Οικονομίδου, Αλίκης Κωνσταντινίδου, Ελένης Κωνσταντινίδου, Μελίνας Εμμανουηλίδου και Μαρίας Λαμπρινίδου και εντός των ημερών ενδέχεται να κάνουν την τελική τους κίνηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ