2013-06-24 16:49:06
Φωτογραφία για Παρουσιάστηκε το νέο νοσοκομείο Αγρινίου
Ο Αγιασμός του νέου νοσοκομείου Αγρινίου και η παρουσίαση των χώρων του από τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Μ. Σαλμά πραγματοποιήθηκε χθες στο πρωί. Πολλοί ήταν εκείνοι που συγκεντρώθηκαν στο νέο νοσοκομείο, ενώ εκπρόσωποι φορέων και αρχών της πόλης, πολιτευτές και πολλοί άλλοι έδωσαν το παρών σε μια τελετή που αποτελεί προπομπό της εκκίνησης λειτουργίας του νέου νοσοκομείο, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του διοικητή του, κ. Λ. Δημητρογιάννη, αυτή θα πραγματοποιηθεί μέχρι τέλος της επόμενης εβδομάδας!

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. κ Κοσμάς και ,εκτός του κ. Δημητρογιάννη, χαιρετισμό απήυθυνε και ο ο περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Π. Μοσχολιός, και ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΟΜ κ. Γ. Φωτάκης, ενώ σύντομη ομιλία παράθεσε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. Ο κ. Κατσιφάρας, είπε μεταξύ άλλων: «στην Ελλάδα έχουμε μάθει τα έργα να μένουν μισά, αλλά σήμερα αυτό καταρρίπτεται και παραδίδεται ένα έργο ολοκληρωμένο, ένα νοσοκομείο λειτουργικό το οποίο όλοι θα πρέπει να προσέξουμε ως ένα κομμάτι τώρα πια της ζωής μας»


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Αγρινίου Π. Μοσχολιός, ο οποίος μίλησε για ένα ίδρυμα που «δεν δημιουργήθηκε από μία κυβέρνηση ή από κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους Σπύρο και Ελένη Τσικνιά και τη σπουδαία δωρεά τους. Ο κ. Μοσχολιός ευχαρίστησε τον αναπληρωτή Υπουργό που όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος, «πήρε στην πλάτη του τη διενέργεια του διαγωνισμού», ενώ τέλος τόνισε την ανάγκη αξιοποίησης του κτηρίου του παλαιού νοσοκομείου, ευχαριστώντας παράλληλα τους υπαλλήλους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που επί χρόνια δούλεψαν για αυτό και όχι πάντα υπό τις καλύτερες συνθήκες ..

/prassia-eyrytanias.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ