2013-06-24 16:00:06
Φωτογραφία για ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ : ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Εθνική Ελλάδας των Νέων, ξεκίνησε εντυπωσιακά στο Μουντιάλ που γίνεται στην Τουρκία, αφού στο πρώτο ματς επικράτησε με 2-1 του Μεξικού και δείχνει πως έχει μεγάλες βλέψεις στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι από τα μεγάλα φαβορί του Μουντιάλ των Νέων, αλλά αυτό δεν φόβισε τους παίκτες του Κώστα Τσάνα, οι οποίοι ξεκίνησαν με το… δεξί και κοιτάνε το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία!

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι αυτή η φουρνιά των ποδοσφαιριστών είναι που κατέκτησε και την δεύτερη θέση στην Ευρώπη!

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Εθνικής Νέων, ο Δημήτρης Διαμαντάκος μίλησε στο "woop.gr" και αναφέρθηκε στην πολύ σπουδαία νίκη, αλλά και την επόμενη μέρα!

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι ναι μεν ήταν μία σημαντική νίκη, αλλά δεν πετάνε στα… σύννεφα και κοιτάνε κάθε ματς ξεχωριστά, αρχής γεννωμένης από το επόμενο κόντρα στο Μάλι.


Ο διεθνής φορ τόνισε ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια και στο τέλος μπορούν να φέρουν πολλά σημαντικά επιτεύγματα με την «γαλανόλευκη» φανέλα.

Σε ότι έχει να κάνει με το νικηφόρο ματς με το Μεξικό και στο που οφείλεται η νίκη, ο Δημήτρης Διαμαντάκος είπε: «Είχαμε λιγότερο άγχος από τους αντιπάλους μας, αφού πριν το ματς τους θεωρούσαν φαβορί. Τους κοιτάξαμε στα μάτια, χωρίς να φοβηθούμε κάτι και πήραμε τη νίκη».

Ο διεθνής επιθετικός ήταν ιδιαίτερα προσγειωμένος σε ότι έχει να κάνει με τη συνέχεια στην διοργάνωση και για το τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα λέγοντας: «Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Στο μυαλό μας έχουμε το επόμενο ματς με το Μάλι και ο στόχος μας παραμένει αυτός που είχαμε και πριν έρθουμε στην Τουρκία. Η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες!», τόνισε αρχικά και συνέχισε αναφορικά στο πόσες ακόμα επιτυχίες μπορεί να φέρει αυτή η ομάδα, μετά και την δεύτερη θέση στην Ευρώπη τονίζοντας:

«Αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει πολλά. Δεν χρειάζονται όμως λόγια, παρά μόνο πράξεις!»

Τέλος, ρωτήθηκε και για την δική του, πολύ καλή παρουσία, αφού και το πρώτο γκολ προήλθε από τα δικά του πόδια και είπε: «Αυτό είναι φυσιολογικό. Κάποιος θα βάζει τα γκολ, κάποιος θα βγάζει τις ασίστ. Σημασία δεν έχει αυτό, αλλά η νίκη και η ομαδική δουλειά».

Θυμηθείτε τα γκολ της σπουδαίας νίκης κόντρα στο Μεξικό:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ