2013-06-24 10:26:01
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΟΛΟ...
Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Γιόαν Μολό να αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.

Αναφορά για ακόμη μια φορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μολό κάνει ο γαλλικός Τύπος και συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "sport.fr" έγραψε πως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός... «μπορεί να φύγει από τη Γαλλία και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αφού τον παρακολουθεί ο Ολυμπιακός».

Από την πρώτη στιγμή η υπόθεση του 23χρονου παίκτη ήταν δύσκολη, όμως οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως δεν έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειές τους για την απόκτησή του. Η Νανσί, στην οποία ανήκει ο διεθνής με την Ελπίδων ποδοσφαιριστής, συζητούσε με τιμή εκκίνησης τα 6 εκατ. ευρώ, γεγονός που ανάγκασε την Σεντ Ετιέν να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Μολό, ενώ ο Ολυμπιακός διαμήνυσε πως δεν πρόκειται να κάνει σε αυτά τα επίπεδα την οποιαδήποτε κουβέντα.


Προχθές έγινε γνωστό ότι η Νανσί έγινε άμεση ανάγκη από ρευστό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παραχωρεί τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Σημαντικό, όμως, ρόλο στις συζητήσεις θα παίξει ο τρόπος καταβολής των χρημάτων (τα θέλει όλα μπροστά κι όχι σε δόσεις), ενώ οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν τον 23χρονο παίκτη και με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Από την πλευρά του, ο Πιέρ Ισά βρίσκεται σε επαφή με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πατρίκ Μπλοντό, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτη συμπαίκτης στη Μαρσέιγ. Σίγουρα, η υπόθεση του Μολό είναι δύσκολη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το πλαστό όνειρο της φυγής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το πλαστό όνειρο της φυγής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ