2013-06-24 09:11:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Tι φοβούνται οι κάτοικοι της Γούναρη
Η λειτουργία των γραφείων της Χρυσής Αυγής σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Πάτρας έχει οδηγήσει τους κατοίκους των Ψηλαλωνίων και των γύρω περιοχών να χάσουν τον ύπνο τους. Διότι πλέον ο κίνδυνος ανάφλεξης από τις συναντήσεις των δύο ομάδων μοιάζει πιθανότερος από ποτέ!

Η ΕΛΑΣ από την πλευρά της καθησυχάζει, καθώς εκτός από το Γ' Αστυνομικό Τμήμα σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το Τμήμα Μεταγωγών, οπότε κάθε επιθετική κίνηση θα μπορεί να αποτραπεί με ευελιξία. Από την άλλη πλευρά το Γ’ Αστυνομικό Τμήμα δεν έχει αρκετό προσωπικό γι αυτό άλλωστε και «κατεβάζει ρολά» όταν περνούν από το σημείο πορείες.

Από την άλλη πλευρά οι αντιεξουσιαστές έδειξαν στην τελευταία συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής πως ίσως να έχουν αλλάξει τακτική. Μπορεί δηλαδή να αντελήφθησαν πως…. διαφήμιση τους κάνουν με τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια και τις «μάχες» στους δρόμους. Έτσι κράτησαν «αμυντική στάση» και παρέμεναν μέσα στο υπό κατάληψη Μαραγκοπούλειο, μόνο και μόνο για να αποσοβήσουν τυχόν επίθεση για «ανακατάληψη»!

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ευκαιρία να τους πιάσουμε!»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ευκαιρία να τους πιάσουμε!»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ