2013-06-24 06:41:33
Φωτογραφία για Με εκλογή και όχι προαγωγή κατέλαβε τη θέση του Αν. Καθηγητή της ΣΣΕ ο Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος
Ζητά την  παραίτηση των Βουλευτών Δρίτσα και Καραγιαννίδη

Σε δηλώσεις του στους χιλιάδες «Ευέλπιδες Έλληνες» που απαρτίζουν το πανελλήνιο δίκτυο πατριωτών που ίδρυσε ο Καθηγητής Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος ζήτησε την παραίτηση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Δρίτσα και Χ.Καραγιαννίδη διότι όπως είπε:

«….όχι μόνο είπαν ψέματα για μένα σε ερώτηση τους στη Βουλή περί Πατριωτικής Πολιτοφυλακής (τα οποία στη συνέχεια ανακάλεσαν χωρίς να ζητήσουν συγνώμη) αλλά είπαν και άλλο ψέμα στην ίδια ερώτηση το οποίο δεν έχουν ακόμη ανακαλέσει και για τούτο θα έπρεπε να παραιτηθούν…». Ειδικότερα, εκτός από την ψευδή και συκοφαντική απόδοση της ίδρυσης της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στον Καθηγητή (για την οποία δεν είχε ιδέα) οι Θ. Δρίτσας και Χ.Καραγιαννίδης ψευδώς αναφέρονται σε «προαγωγή» του Καθηγητή από τη Βαθμίδα του Λέκτορα ΣΣΕ στη βαθμίδα του Αν.Καθηγητή ΣΣΕ ενώ στην πραγματικότητα η αλήθεια είναι άλλη.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΟ κάνοντας κλικ στο παρακάτω λινκ

http://www.ekeo.gr/2013/06/%CE%B8-%CE%B4%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%87-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3/ 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπουκάλι Coca Cola από πάγο [Video]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μπουκάλι Coca Cola από πάγο [Video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ