2013-06-23 17:35:26
Φωτογραφία για Ανασχηματισμός: Ποιοί γίνονται υπουργοί - Ποιοί υπουργοί πηγαίνουν στα
σπίτια τους
- Κολλημένοι στο τηλέφωνο Σαμαράς  Βενιζέλος

- Τη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, οανασχηματισμός

- Ποιο είναι το όνομα "έκπληξη" που "παίζει" για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

- Σαμαράς: "Η κυβέρνηση δοκιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες, αλλά έμεινε όρθια"

- Διαβάστε όλα τα ονόματα που ''παίζουν''



Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται Αντώνης Σαμαράς κι Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να καταλήξουν στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση και τη νέα προγραμματική συμφωνία.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, το νέο υπουργικό συμβούλιο θα έχει 40 με 45 μέλη ενώ κατα πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα καταλάβει τη θέση του Αντιπροέδρου έχοντας παράλληλα και τις αρμοδιότητες του υπ, Εξωτερικών με τον Δ. Αβραμόπουλο να μετακινείται στο Εθνικής Αμυνας. Οπως γράφει το onalert.gr, άλλα δύο σενάρια που κυκλοφορούν εμφανίζονται να είναι “πιο δημοφιλή”. Το ένα περιλαμβάνει τον Π. Παναγιωτόπουλο (διαβάστε την είδηση στο onalert.gr).


Παράλληλα, υπάρχει η πρόθεση να σπάσει το υπουργείο Ανάπτυξης σε υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών. Το όνομα του Μάκη Βορίδη έχει ακουστεί για το υπουργείο Υποδομών ή Εσωτερικών, όπως και του Κυριάκου Μητσοτάκη για το υπουργείο Υποδομών ή Υγείας, καθώς και του Άδωνη Γεωργιάδη για το υπουργείο Ναυτιλίας ή Εσωτερικών. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προτίθεται να προτείνει την υπουργοποίηση του Μ. Χρυσοχοϊδη, του Π. Κουκουλόπουλου, της Φ. Γεννηματά, του Γ. Μανιάτη και του Φ. Σαχινίδη.

pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ