2013-06-23 10:40:06
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΜΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ...ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Η υπόθεση Μολό δεν έχει εγκαταληφθεί από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τους Γάλλους μάλιστα η Νανσί έχει ήδη ανακοινώσει την παρουσία ανθρώπου των ερυθρόλευκων στη Λωραίνη για τον παίκτη.

Εκτός από τον Αμαλφιτανό, ένας ακόμα παίκτης που «παίζει» δυνατά από το Σαμπιονά για τους ερυθρόλευκους είανι ο παίκτηςτης Νανσί. Η περίπτωσή του βέβαια δεν είναι εύκολη από τη στιγμή που η ομάδα του παρά το ότι υποβιβάστηκε στη Ligue 2, τον κοστολογεί περί τα 6 εκατ. ευρώ. Έστω κι αν είναι διατεθειμένη να πέσει σχεδόν στα μισά και πάλι πρόκειται για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, οι 'ανθρωποι του Ολυμπιακού ωστόσο συνεχίζουν τις προσπάθειές τους.

Όπως αναφέρθηκε στην εφημερίδα «Republicain» που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", η διοίκηση της Νανσί ανακοινώσε την παρουσία ανθρώπου του Ολυμπιακού στη Λωραίνη για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Μολό. Εκείνο που επισημαίνεται δε, είναι ότι έχουν ήδη έρθει σε επαφή Ισά και Καρεμπέ με την πλευρά του παίκτη αποσπώντας μάλιστα και την καταφατική του απάντηση.

Αυτό δηλαδή που απομένει σύμφωνα με τους Γάλλους είναι να τα βρουν οι ερυθρόλευκοι με την ομάδα του 24χρονου εξτρέμ, την οποία και προσπαθούν να πείσουν να ρίξει τις απαιτήσεις της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ