2013-06-22 17:55:04
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΓΙΑ... 2024 Ο ΚΑΝΑΔΑΣ!
Το ενδεχόμενο να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τη διοίκηση της Formula1 μέχρι και το 2024 συζητούν στον Καναδά, όπως αποκάλυψε ο υποστηρικτής του Γκραν Πρι, Φρανσουά Ντουμοντιέ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" η πρώτη κυρία του Κεμπέκ, Πολίν Μαρουά, είπε στον Μπέρνι Έκλεστοουν πριν από την εκκίνηση του αγώνα στο Μόντρεαλ πως οι δυο πλευρές μπορούν να έρθουν σε συμφωνία και τώρα έρχονται στο φως νέα δεδομένα. Συγκεκριμένα, ο υποστηρικτής του Γκραν Πρι του Καναδά, Φρανσουά Ντουμοντιέ, αποκάλυψε ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους με τη διοίκηση της Formula1 για δέκα ακόμα χρόνια.

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι οι Καναδοί θα βλέπουν από κοντά τους κορυφαίους του σπορ μέχρι και το 2024, τη στιγμή που το συμβόλαιο με την πίστα «Ζιλ Βιλνέβ» λήγει την επόμενη χρονιά. «Συζητάμε την επέκταση από το 2015 μέχρι το 2024, δηλαδή για δέκα χρόνια. Αυτή είναι η μεγαλύτερη συμφωνία που μας έχει προταθεί ποτέ. Είχαμε πέντε χρόνια με οψιόν πριν. Όλες οι νέες συμφωνίες τώρα υπογράφονται τώρα για δέκα χρόνια.


Δέκα χρόνια μας επιτρέπουν να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα, για τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν στο σιρκουί, για επενδύσεις κλπ. Είμαστε χαρούμενοι να εργαστούμε σε αυτό το πλαίσιο», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε γιατί η F1 αρχίζει να επιλέγει τα 10ετή συμβόλαια: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι, αλλά πιστεύω ότι θέλουν να εδραιώσουν τα καλά Γκραν Πρι. Το Μόντρεαλ είναι ένας τέτοιος αγώνας αναμφίβολα. Είδαμε τις γεμάτες κερκίδες και τα σχόλια που έγιναν από τους πιλότους και τις ομάδες. Η F1 έχει ένα πρότζεκ να μπει στη χρηματιστηριακή αγορά και όταν μπαίνεις σε αυτή τα 10ετή συμβόλαιο έχουν μια βέβαιη αξία», ήταν η απάντησή του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει το espnf1.com, δεν αποκλείεται να υπογραφεί ένα νέο συμβόλαιο και να υπάρξουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ