2013-06-22 09:00:06
Φωτογραφία για Ποιο πλάνο από το παρελθόν δεν ήθελε να δει με τίποτα η Mενεγάκη;
Επειδή κάτι την έχει πιάσει την Ελένη με το παρελθόν, μετά από τα πλάνα που έδειξε στην εκπομπή της από την εποχή που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1, είπε να παίξει και πλάνα από παλιότερες εκπομπές της στον ALPHA.

Κι εκεί που είχε ξεκινήσει με ενθουσιασμό να αναπολεί τα παλιά, όταν της είπαν ότι είχαν βάλει στο video και την πρώτη της μέρα, στράβωσε και είπε ότι δε θέλει να το δει.

«Αυτό γιατί μου το βάλατε; Εγώ θέλω να βλέπω μόνο ευχάριστα πλάνα. Εκείνη τη μέρα ήμουν στεναχωρημένη, ήμουν αγχωμένη. Δε θα το δούμε αυτό το video. Δε θέλω να το δω. Θα δούμε το δεύτερο μέρος», είπε η Ελένη και ότι λέει είναι διαταγή.

Επειδή όμως εμείς δε θέλουμε να σας αφήσουμε με την απορία, το βρήκαμε το πλάνο και σας το παρουσιάζουμε, διότι όντως στην πρώτη της εκπομπή στον ALPHA η Ελένη ήταν σαν την Μεγάλη Παρασκευή!

Μόνο τα κλάματα που δεν έβαλε εκείνη τη μέρα. Τόσο άγχος το είχε μη και χάσει το στέμμα της βασίλισσας. Αλλά ευτυχώς το διατήρησε για κάποια χρόνια ακόμα και βρήκε γρήγορα τους ρυθμούς της.



                                                                                      

          

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ