2013-06-22 07:51:08
Φωτογραφία για Μίνι καύσωνας με μποφόρ το τριήμερο του Aγίου Πνεύματος
Σε υψηλά επίπεδα θα διατηρηθεί ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο, με τη θερμοκρασία να φθάνει σε πολλές περιοχές και στους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Την ημέρα του Αγίου Πνεύματος αναμένεται πάντως, σύμφωνα με τη ΕΜΥ, σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Το Σάββατο περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Η μεγίστη θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 36 και πιθανόν τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες θα είναι οι καιρικές συνθήκες την Κυριακή. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Τη Δευτέρα αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ