2013-06-22 07:32:03
Φωτογραφία για Διακρίθηκε το εργοστάσιο της Audi στο Neckarsulm
Το εργοστάσιο παραγωγής της Audi που βρίσκεται στο Neckarsulm της Γερμανίας, βραβεύτηκε από την J.D. Power, στο... πλαίσιο του προγράμματος «Επίσημη Μελέτη Ποιότητας 2013».

Το εργοστάσιο παραγωγής της Audi στο Neckarsulm της Γερμανίας κέρδισε την πρώτη θέση στο πρόγραμμα «Επίσημη Μελέτη Ποιότητας 2013», που διεξάγεται 27 χρόνια. Αυτή είναι η πρώτη νίκη για εργοστάσιο παραγωγής του Ομίλου Volkswagen.

Η μελέτη αυτή τεκμηριώνει την ικανοποίηση των πελατών σε 90 ημέρες από την αγορά του νέου τους αυτοκίνητου τους και μετά από την συμπλήρωση 200 ερωτήσεων. Έτσι, Η J.D. Power and Associates, μια παγκόσμια εταιρεία πληροφοριών και υπηρεσιών μάρκετινγκ, επιβράβευσε την Audi για την ποιότητα κατασκευής των μοντέλων της στην Ευρώπη.

Το Neckarsulm για την ιστορία είναι ένα από τα εργοστάσια με ποικιλία παραγωγής μοντέλων και αποτελεί ταυτόχρονα σύνθετη μονάδα παραγωγής αυτοκινήτων του ομίλου Volkswagen στην Ευρώπη. Ανάμεσα στα μοντέλα που παράγει είναι και τα A4 sedan, A5/S5 Cabriolet, A6 sedan και Avant, S6, A6 Allroad, A6 υβριδικό, A7/S7 Sportback, A8/S8, A8 υβριδικών και A8L, R8 και R8 Spyder, RS 5 Cabriolet, RS 6 Avant και RS 7 Sportback.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανακοινώνει Αντσελότι η Ρεάλ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανακοινώνει Αντσελότι η Ρεάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ