2013-06-21 23:52:59
Φωτογραφία για Μεσογειακοί αγώνες: Τέσσερα μετάλια στην κολύμβηση για την Ελλάδα
Ο Ανδρέας Σαμιλίδης πήρε... τη σκυτάλη από τη Δράκου και κατάκτησε το χάλκινο στα 100 μέτρα πρόσθιο

Μετά τη Νόρα Δράκου, οι Ανδρέας Σαμιλίδης, Ανδρέας Βαζαίος και η ομάδα 4Χ100 γυναικών χάρισαν άλλα τέσσερα μετάλλια στην ελληνική κολύμβηση, στο πλαίσιο των Μεσογειακών Αγώνων της Μερσίνης.

Η Ελλάδα έφτασε τα έξι μετάλλια σήμερα, καθώς είχαν προηγηθεί αυτά των Αλέξανδρου Νικολαΐδη και των κοριτσιών στο ομαδικό της ενόργανης γυμναστικής.

Ο Ανδρέας Σαμιλίδης πήρε... τη σκυτάλη από τη Δράκου και κατάκτησε το χάλκινο στα 100 μέτρα πρόσθιο. Ο νεαρός πρωταθλητής τερμάτισε τρίτος στον τελικό του αγωνίσματος με 1:01.71, μένοντας πίσω από τους Ιταλούς Φάμπιο Σκοτσόλι (1:00.86) και Αντρέα Τονιάτο (1:01.23). Σειρά του Ανδρέα Βαζαίου να ανέβει στη συνέχεια στο βάθρο. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν τρίτος στα 200 μέτρα μικτή ατομική, καθώς κάλυψε την απόσταση σε 2:00.74, πανηγυρίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Η ομάδα 4Χ100μ. ελεύθερο των γυναικών ολοκλήρωσε τις κατακτήσεις μεταλλίων για τα ελληνικά «χρώματα» στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της κολύμβησης των Μεσογειακών Αγώνων που διεξάγονται στη γειτονική Τουρκία.

Οι Σταυρούλα Καραντάκου, Κριστέλ Βουρνά, Θεοδώρα Γιαρένη και Νόρα Δράκου πήραν τη δεύτερη θέση στον τελικό του αγωνίσματος με επίδοση 3:46.44.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ