2012-04-05 19:38:19
Φωτογραφία για Γιορτή ανόδου (pics)
Την άνοδο της στην Α2 καθώς και την κατάκτηση του πρωταθλήματοςγιόρτασε προχθές το βράδυ η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η διοίκηση τηςΕρασιτεχνικής ήθελε να συγχαρεί και από κοντά την ομάδα για την φετινή επιτυχίαγια αυτό και παρέθεσε δείπνο στο «Εν Αιθρία» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το παρώνέδωσε ο πρόεδρος, Κώστας Παπαδημητρίου, ο ταμίας και έφορος του τμήματος,Κώστας Κωλέττης καθώς και ο δεύτερος έφορος, Νίκος Τσάπος. Σύσσωμο παραβρέθηκεκαι το τεχνικό επιτελείο με τον προπονητή, Γιάννη Χαλβατζάρα και τον στενόσυνεργάτη του, Άκη Φλαούνα. Παράλληλα παραβρέθηκε και ο Νίκος Ντεβεντούδης πουσυνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ έπειτα από τόσα χρόνια προσφοράς στοανδρικό βόλεϊ καθώς και ο υπεύθυνος των ακαδημιών και μέλος του Δ.Σ. τηςΕρασιτεχνικής, Γιάννης Βερούτης. 

Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από καλό με τους παίκτεςνα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν έπειτα από μια απαιτητική και δύσκοληχρονιά
. Οι άνθρωποι της διοίκησης ήθελαν με αυτό τον τρόπο να τους συγχαρούναλλά και να τους δείξουν ότι βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε περίπτωση, σταδύσκολα αλλά και στα εύκολα. Η ευχή από όλους ήταν μια, η ομάδα να βρει ξανάτον δρόμο της και κάθε χρόνο να κάνει ένα βήμα παραπάνω, μέχρι να βρεθεί καιπάλι εκεί που της αξίζει. Κατά την διάρκεια της βραδιάς όλοι θυμήθηκαν τιςμεγάλες στιγμές που έχει ζήσει το ανδρικό βόλει αλλά και τις χαρές που έχειδώσει στον κόσμο του «Δικεφάλου» αλλά και τα λάθη που έφεραν την ΑΕΚ στην Β’Εθνική και κυρίως τα εγκλήματα του παρελθόντος. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόνκαι πλέον στόχος είναι η ομάδα να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών και να διεκδικείκάθε χρόνο ότι καλύτερο γίνεται. Φέτος έγινε το πρώτο βήμα, η ομάδα επανήλθεστην Α2 όπου και θα επιδιώξει αρχικά να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή της καιστη συνέχεια να παλέψει για ότι καλύτερο στην κατηγορία.

Προπονήσεις μέχρι την απονομή

Μπορεί πάντως οι επίσημες υποχρεώσεις να έχουν τελειώσει,ωστόσο η ομάδα συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις της με νέο πρόσωπο τοτελευταίο διάστημα τον πιτσιρικά, Μάριο Ρουμελιώτη, ο οποίος προωθήθηκε από τιςακαδημίες. Το Σάββατο η ομάδα θα αναχωρήσει για την Μαλεσίνα όπου θα δώσειφιλικό με τον τοπικό Αίαντα. Στην ΑΕΚ έχουν ζητήσει από την ΕΟΠΕ και το Κύπελλοτου πρωταθλητή, προκειμένου να γίνει και η απονομή πριν από το φιλικό, το οποίοθα έχει καθαρά εορταστικό χαρακτήρα. Μετά τον αγώνα μάλιστα θα ακολουθήσει καιδείπνο στο μαγαζί του ιδιοκτήτη του Αίαντα Μαλεσίνας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνεικαι σήμερα προπόνηση ενώ η ομάδα θα αναχωρήσει το Σάββατο το απόγευμα από ταγραφεία της Ερασιτεχνικής με πούλμαν.

Γιολάντα Ζύκα
aek-live
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ