2013-06-21 21:17:59
Φωτογραφία για ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ : ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Ποικιλίδης εξέφρασε την άποψη πως ο Ολυμπιακός περιμένει τους Θεσσαλονικείς πως θα κινηθεί μεταγραφικά για να προχωρήσει στο μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης με δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «ARENA FM 89,4» αρχικά μίλησε για τις συναντήσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα με συνδέσμους του ΠΑΟΚ.

«Είναι μια περιοδεία που κάνουμε, εγώ με τον κ.Μηλιωρίδη, όπως ξέρετε είμαστε υπεύθυνοι επικοινωνίας για τους συνδέσμους και ένα πρόγραμμα που βάλαμε και εγκρίθηκε και από την κ. Μαρία Γκοτσάρεβα, τον Ζέρμαν Τσιστιακόφ και τον Ζήση Βρύζα… Κάναμε ένα πρόγραμμα περιοδείας σε όλη την Ελλάδα, όπου έχει σύνδεσμο η αγαπημένη μας ομάδα, ξεκινώντας από την Αλεξανδρούπολη και σιγά σιγά κατηφορίζουμε για την υπόλοιπη Ελλάδα, και χτες είχαμε συγκεντρώσει με όλους τους συνδέσμους που απαρτίζουν την περιοχή της Χαλκιδικής, στο Πολύγυρο, τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πολύ ενθαρρυντικά, εμείς προσπαθούμε να δώσουμε στο κόσμο και στο οπαδικό κίνημα ότι πλέον ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σελίδα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, έχουμε ζητήσει κάποια πράγματα που θέλει ο μεγαλομέτοχος για να υπάρξει αυτή η συνεργασία με τους συνδέσμους, βρισκόσαστε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά για την καινούργια περίοδο, πράγμα που δεν συνέβαινε την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν με όλα αυτά τα προβλήματα που είχαμε».

Για το λόγο που γίνεται αυτή η κίνηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για το αν γίνεται με σκοπό να έρθει η ΠΑΕ πιο κοντά στο κόσμο: «Ένα πρόγραμμα το οποίο έπρεπε η ΠΑΕ να έρθει κοντά στο κόσμο, στον φίλαθλο, καταλαβαίνεται όταν δυο μέλη του συμβουλίου πηγαίνουν και βρίσκουν τους οργανωμένους και συζητάμε μαζί τους είναι κάτι το θετικό, ήτανε μεγάλη χαρά, πράγμα που δεν γινόταν τον προηγούμενο χρόνο η τα προηγούμενα χρόνια να πω, αν ξεκινήσουμε από την περίοδο που ανέλαβε πρόεδρος ο κ.Ζαγορακης και ήμουν υπεύθυνος εγώ για τους συνδέσμους, είχα ξανακάνει αυτήν την περιοδεία μόνος μου, είχαμε οργανώσει μια συντονιστική επιτροπή, όλοι ξέρουμε, φαντάζομαι και εσείς, ότι εκείνα τα χρόνια πήγαινε πολύ καλά, υπήρχε άριστη επικοινωνία μεταξύ ΠΑΕ και συνδέσμων, κάπου το τελευταίο διάστημα αυτή η συνεργασία δεν τα πήγαινε καλά, ευελπιστούμε ότι με αυτό το πρόγραμμα που κάνουμε και βλέποντας την ανταπόκριση και η ΠΑΕ και οι οπαδοί θα έρθουν κοντά στην ομάδα, άλλωστε βλέπεται με τις κινήσεις που γίνονται και θα γίνουν η ομάδα σίγουρα θα περάσει σε άλλο αγωνιστικό επίπεδο».

Για το γεγονός πως δεν πληρώνεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει: «Eμείς το κάνουμε για την αγάπη μας, εντάξει δεν είναι ένα θέμα που θέλω να συζητήσουμε, εμείς αγαπάμε την ομάδα, είμαστε από μικροί στην ομάδα, τρέχαμε παντού και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας γιατί πραγματικά την αγαπάμε
. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό που κάναμε, και σίγουρα υπάρχει ανταπόκριση και από τα άλλα μέλη της διοίκησης που δέχτηκαν το πρόγραμμα μας το οποίο θα συνεχιστεί στους υπόλοιπους νομούς και σε όλα τα νησιά που έχει συνδέσμους η ομάδα και αργότερα στο εξωτερικό και ειδικότερα στη Γερμανία που υπάρχει πολύ μεγάλος πυρήνας. Μέχρι τέλους Ιουλίου θα γίνονται αυτές οι συναντήσεις με τους συνδέσμους».

Όσον αφορά την επιστολή που έλαβε ο Ιβάν Σαββίδης από τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε: «Εγώ να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Σαββίδη, γιατί οπωσδήποτε ένα τέτοιο τηλεγράφημα είναι πολύ σημαντικό και από έναν τόσο μεγάλο άνθρωπο-ηγέτη, το σίγουρο είναι αυτό που αισθάνομαι είναι ότι και στο μέλλον θα πάρει πολλά τηλεγραφήματα με συγχαρητήρια ο κ. Σαββίδης γιατί έχει κάνει και θα κάνει πολλά για την ομάδα μας. Στόχος του είναι το πρωτάθλημα και πιστεύω πως θα τα καταφέρει».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Πιστεύω ότι από τώρα και ύστερα θα υπάρξει η μεγάλη ροή του κόσμου για διάρκειας, εγώ δεν είμαι στο αγωνιστικό για να μπορώ να ξέρω αλλά από τα λίγα που ακούω είναι ότι θα γίνουν πολύ καλές κινήσεις για την ομάδα μας, αυτό σίγουρα είναι ένα κίνητρο για τον κόσμο να πάει στη Τούμπα και να πάρει διαρκείας. Βεβαία υπάρχουν προβλήματα και αυτό μπορώ να το καταλάβω και από τις περιοδείες που είχαμε».

Για τις μεταγραφές που γίνονται γενικά στην Ελλάδα: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει μεταγραφές, και προσωπική μου άποψη είναι ότι περιμένει εμάς τι θα κάνουμε και ανάλογα θα κινηθεί και αυτός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ