2013-06-21 13:45:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Γιορτάζει η Αγία Tριάδα σε πλατεία Βουδ και στα Ζαρουχλέικα
Εορτάζουν το τριήμερο της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματο, αρκετοί ιεροί ναοί της περιοχής της Πάτρας. Επίκεντρο του εορτασμού όπως κάθε χρόνο θα αποτελέσουν οι ναοί της Αγίας Τριάδας στα Ζαρουχλέικα και κοντά στην πλατεία Βουδ.

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 το πρωί στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό στα Ζαρουχλέικα όπου μετά το πέρας της πρωινής Θείας λειτουργίας θα τελέσει και τον καθιερωμένο από την θρησκευτική μας παράδοση εσπερινό της Γονυκλισίας.

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013 το πρωί ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος θα βρίσκεται στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, στην ομώνυμη ενορία, πιο κάτω από την πλατεία Βουδ όπου και θα κηρύξει το Θείο λόγο. Στο ναό της Αγ. Τριάδας θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις και το απόγευμα της Δευτέρας με εσπερινό και κατόπιν λιτανεία στους γύρω δρόμους.

Ακόμα το λαμπρό τριήμερο αυτό του Αγίου Πνεύματος πανηγυρίζουν οι ναοί της Αγίας Τριάδας στον Ψαθόπυργο, στην Καλλιθέα και τον Άνω Αλισσό.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ