2013-06-20 13:10:13
Φωτογραφία για Επαφή με τον Αντόνιο Ντι Νατάλε είχε η Μίλαν
Επαφή με τον Αντόνιο Ντι Νατάλε είχε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ενώ στη Μίλαν εξετάζουν και το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Ρίκι Άλβαρες με τον Αντόνιο Νοτσερίνο.

Συνάντηση με τον Αντόνιο Ντι Νατάλε και τον ατζέντη του είχε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, προκειμένου να του εκφράσει το ενδιαφέρον της Μίλαν.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" ο Ιταλός επιθετικός, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στο Μιλάνο και η Ουντινέζε δε θα στεκόταν εμπόδιο σε αυτό.

Έτσι το επόμενο βήμα του Γκαλιάνι θα είναι να συναντήσει την οικογένεια Πότσο, ώστε να διαπραγματευτεί μαζί τους τη μεταγραφή του 35χρονου. Ο τελευταίος μπορεί να μην πληροί τα κριτήρια της Μίλαν, η οποία επιθυμεί να αποκτά νεαρούς παίκτες, όμως οι εξαιρετικές σεζόν που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως έχουν πείσει τους "ροσονέρι" να κάνουν μία εξαίρεση. Να σημειωθεί, πάντως, πως τόσο η Μίλαν όσο και η Ουντινέζε το διαψεύδουν σύμφωνα με το "Sky Italia".

Από εκεί και πέρα, δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" αναφέρει πως η Μίλαν εξετάζει και το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Αντόνιο Νοτσερίνο με τον Ρίκι Άλβαρες. Προς το παρόν, όμως, οι άνθρωποι της Ίντερ δε βλέπουν αυτή την πρόταση με καλό μάτι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ