2013-06-20 11:36:08
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ Hall of Fame Ο ΡΗΓΑΣ
Μέλος του Hall of Fame της FIBA κι επισήμως είναι από χθες (19/6) ο Κώστας Ρήγας, ο οποίος δήλωσε πως πρόκειται για μία αξέχαστη ημέρα για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", στα γραφεία της FΙBA στην Ελβετία, με τον Κώστα Ρήγα να είναι μεταξύ των μελών της τάξης του 2013.

«Όταν σφύριξα για πρώτη φορά σε αγώνα, περίπου 50 χρόνια πριν, δεν μπορούσα καν να φανταστώ μια τέτοια στιγμή. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι μεταξύ τόσων σπουδαίων. Είμαι περήφανος που ανήκω στο Hall of fame της FIBA. Είμαι ευγνώμων στη FIBA και ειδικότερα στον κ. Στάνκοβιτς, ο οποίος μου έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να κάνω φίλους. Σαν διαιτητής, το σημαντικό δεν είναι τι παιχνίδια παίζεις, αλλά τις φιλίες που κάνεις.

Θα ήθελα να μοιραστώ αυτή την τιμή με τους συναδέλφους μου στο γήπεδο
. Ο κύριος Μαϊνινί ήταν ένας από αυτούς, ο Λούμπομιρ Κοτλέμπα ήταν ένας άλλος. Το ίδιο κι ο Αλμπέρτο Γκαρσία. Πάντα θυμάμαι τη συμβολή τους για την ανάπτυξη του μπάσκετ. Τους ευχαριστώ όλους γιατί με έκαναν και καλύτερο ως άνθρωπο. Θέλω να πω ένα "ευχαριστώ" και στους τωρινούς διαιτητές, τους οποίους έχω την τιμή να διδάσκω. Επίσης θέλω να πω ένα "ευχαριστώ" στους παίκτες, στους προπονητές και στις ομάδες για τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Πραγματικά πρόκειται για μία αξέχαστη ημέρα για την οικογένεια μου κι εμένα» δήλωσε ο πρώην διαιτητής κι υπεύθυνος διαιτητίας της ULEB.

Πλην του Κώστα Ρήγα, στο Hall of Fame μπήκαν ακόμη 11 άνθρωποι του μπάσκετ: (Παίκτες): Zαν Ζακ Κονσεισάο (Ανγκόλα), Τερέζα Έντουαρτς (ΗΠΑ), Άντριου Γκέιτζ (Αυστραλία), Πάουλα Γκονσάλβες (Βραζιλία), Ντέιβιντ Ρόμπινσον (ΗΠΑ), Ζόραν Σλάβνιτς (Σερβία), (Προπονητές): Τζον "Τζακ" Ντονόχ (Καναδάς), Σεζάρε Ρουμπίνι (Ιταλία), Πατ Σουμίτ (ΗΠΑ), (Διαιτητές): Βαλεντίν Λαζάροφ, Άλντο Βιτάλε (Ιταλία).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ