2013-06-19 17:38:22
Φωτογραφία για «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»
Την Τετάρτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στην Ιστορική Λέσχη η συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού από τον πρόεδρό του Μιχάλη Κουντούρη και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαλέζιο, στην οποία αναλύθηκε το χρέος που παρέλαβε η διοίκηση του Ολυμπιακού, τονίστηκε ότι χάρη στη σημαντική προσπάθεια που έγινε αυτά τα δύο και πλέον χρόνια οι διακανονισμοί έχουν οδηγήσει τον Σύνδεσμο να μην οφείλει παρά ένα μικρό σε σχέση με το άνοιγμα που παρέλαβε ποσό, ενώ το δεύτερο σκέλος ήταν η εγκαινίαση και παρουσίαση των δύο νέων κατηγοριών καρτών για τα μέλη του Θρύλου.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου εξήγησε ότι παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις ότι το χρέος του Ερασιτέχνη ήταν 3.670.000 ευρώ, διαπιστώθηκε στην πορεία ότι ξεπερνά τα 6 εκατ. ευρώ!

Σε αυτό το διάστημα και με μεγάλα έσοδα αρχικά από τα μέλη του Ολυμπιακού, στη συνέχεια τους Συνδέσμους της Θύρας 7 και φυσικά πρόσωπα, όπως ο χορηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών Χρήστος Φλάμπουρας, αλλά και ο Νίκος Σαλαπατάρας, ο Λευτέρης Χρυσοφάκης, ο Γιώργος Ανδρέου, ο Γιάννης Κάτσουνας και άλλοι 2-3 φίλοι του Ολυμπιακού που θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμοι. Και φυσικά, η ΠΑΕ και πρόεδρός της Βαγγέλης Μαρινάκης που μεριμνούν για την ευημερία του Ερασιτέχνη.


Στο πλάσιο της συνέντευξης Τύπου διαβάστηκε και μήνυμα από τον κ. Φλάμπουρα, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρευρεθεί και εκπροσωπήθηκε από τον Ναύαρχο Γιώργο Κολιτσόπουλο.

Στόχος, όπως είπε ο Μ. Κουντούρης, είναι να συγκεντρωθούν οι 300 χιλιάδες ευρώ που είναι το χρέος για του χρόνου και άλλες 150 χιλιάδες για το 2015, προκειμένου να «μηδενίσει» το κοντέρ και ο Σύνδεσμος να μπει απαλλαγμένος από χρέη στη νέα εποχή. Εν συνεχεία, αποκάλυψε - χωρίς να τους κατονομάσει - τρεις αθλητές, από τους 100 συνολικά (αθλητές, αθλήτριες, προπονητές) που χρωστούσε ο Ολυμπιακός όταν ανέλαβε η παρούσα διοίκηση, που δεν δέχτηκαν διακανονισμό, ενώ όσον αφορά στην απόφασή του να αναλάβει τον Ερασιτέχνη, τόνισε σχετικά, ευχαριστώντας όλους όσους βοηθούν στο εγχείρημα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ και τους χορηγούς. Αν δεν υπήρχε ο κ. Μαρινάκης, εγώ δεν θα αναλάμβανα», είπε σχετικά.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που ανακοινώθηκαν, έχοντας παράλληλα τη σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ, από τη νέα σεζόν θα εγκαινιαστεί η κάρτα φιλάθλου που θα πρόκειται στην ουσία για μια ταυτοποίηση του οπαδού του Ολυμπιακού και θα είναι εντελώς ξεχωριστή από την κάρτα μέλους. Θα κοστίζει 10 ευρώ, πάρα πολύ χαμηλό ποσό για την εποχή και θα είναι αναγκαία για την είσοδο στον ποδοσφαιρικό Ναό του Θρύλου, το «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο με την απόκτησή της δεν υποκαθίσταται η κάρτα μέλους του Ολυμπιακού και τα δικαιώματα που προκύπτουν από αυτή, όπως η συμμετοχή στις εκλογές του Ερασιτέχνη.

Η κάρτα θα γράφει επάνω «φίλαθλος του Θρύλου» και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση του Ερασιτέχνη σε συνεργασία με την ΠΑΕ, με τον απώτερο στόχο να είναι η όσο το δυνατόν πιο μεγάλη συμμετοχή των οπαδών του Θρύλου, ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα οικονομικής φύσεως.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρχει και η κάρτα VIP που θα στοιχίζει 150 ευρώ, για όσους θέλουν να προσφέρουν κάποια έξτρα χρήματα στην προσπάθεια που γίνεται.

Τέλος, σημαντική μείωση υπήρξε και στις κανονικές κάρτες μέλους, αφού η τιμή ορίστηκε στα 50 ευρώ, από τα 60 που ήταν πέρυσι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ