2013-06-18 07:35:03
Φωτογραφία για Εξετάζει εναλλακτικές ο Παναθηναϊκός
Η σημαντική καθυστέρηση που παρατηρείται στις περιπτώσεις των Μάρκους Μπεργκ, Έρικ Φάλκενμπουργκ, Γιώργου Καραγκούνη οδηγεί τον Παναθηναϊκό σε αναζήτηση εναλλακτικών επιλογών.

Γιάννης Αναστασίου και Νίκος Νταμπίζας έχουν θέσει υψηλά κριτήρια αλλά η δηλωμένη αδυναμία του Παναθηναϊκού να πληρώσει ομάδες για να αγοράσει παίκτες, βάζει συνεχή εμπόδια και σημαντικές καθυστερήσεις στους Πράσινους.

Στο Τριφύλλι δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας πότε θα ξεμπλοκάρουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις. Δουλεύουν εναλλακτικές επιλογές προκειμένου να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται άλλωστε και ο Ζεράρ Γκουά Γκοχού, ο Ιβοριανός επιθετικός. Με παρόμοιο τρόπο κινούνται οι Πράσινοι και για τα χαφ. Εκεί μάλιστα υπάρχει ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη για έτοιμες εναλλακτικές διότι σύμφωνα με το πλάνο του Αναστασίου πλην Ζέκα δεν υπολογίζεται άλλος από το υπάρχον ρόστερ στην τριάδα του άξονα της μεσαίας γραμμής. επομένως χρειάζονται τουλάχιστον τρεις μεταγραφές!

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη να προχωρήσει πιο γρήγορα τη μεταγραφική του ενίσχυση ώστε να υπάρχει μετά αρκετός χρόνος – εάν φυσικά δεν κερδίσει την ευρωπαϊκή συμμετοχή γιατί μετά πια θα συμπιεστεί πολύ το πρόγραμμα- στον Αναστασίου να «δέσει» ένα νέο σύνολο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ