2013-06-17 10:33:04
Φωτογραφία για Έπιασαν τους ληστές που έκλεψαν 20 ευρώ στα Τρίκαλα
Συνελήφθησαν στις 15-06-2013 στα Τρίκαλα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, τέσσερα άτομα, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είναι οι δράστες της χθεσινής ληστείας σε βάρος 66χρονου ημεδαπού στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς από τους οποίους δύο 20χρονοι, ένας 22χρονος και ένας 15χρονος ανήλικος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, της ληστείας από κοινού, των διακεκριμένων κλοπών κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση. Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη μιας 32χρονης ημεδαπής που αναζητείται, μητέρας του ανήλικου δράστη, για παραμέληση εποπτείας του.

Ειδικότερα, οι τέσσερις συλληφθέντες εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία του 66χρονου, τον χτύπησαν με τα χέρια τους, προκαλώντας του ελαφριές σωματικές βλάβες κι αφαίρεσαν από την τσέπη του παντελονιού του, πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των είκοσι ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.


Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκε η παρακάτω περίπτωση κλοπής από κατάστημα που διέπραξαν οι τέσσερις δράστες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, αμέσως μετά τη ληστεία. Συγκεκριμένα:

μετέβησαν σε κατάστημα 53χρονης ημεδαπής και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό του, αφαίρεσαν είκοσι (20) πακέτα τσιγάρα, καθώς και το χρηματικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων πακέτων τσιγάρων, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

trikalaweb.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αρχίζει τη… μελέτη ο Στέφενς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αρχίζει τη… μελέτη ο Στέφενς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ